Η Ομόνοια 1948 ανανέωσε με εφτά... μονοκοπανιά!

Στον πρώτο χρόνο ζωής της η Ομόνοια 1948 όχι απλώς δικαίωσε, αλλά υπερέβη τις προσδοκίες κατακτώντας τον τίτλο τόσο στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα όσο και στο Πρωτάθλημα Ένταξης στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν αναμφίβολα οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο σημαντικό μερίδιο επιτυχίας πιστώνονται και οι «αρχιτέκτονες» της ομάδας, δηλαδή το τεχνικό της επιτελείο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για άλλο ένα χρόνο.

Προπονητής: Μιχάλης Σεργίου. Γυμναστής: Διονύσης Ζηκόπουλος. Γυμναστής: Χάρης Θεμιστοκλέους. Προπονητής ΤΦ: Γιάννος Κόνιζος. Φυσικοθεραπεύτρια: Ερατώ Φανίδου. Σκαουτ: Χρήστος Τουμάζου. Φροντιστής: Σάββας Ηλία. Τους ευχαριστούμε για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν κατά την περσινή περίοδο και είμαστε σίγουροι ότι και την νέα χρονιά θα πράξουν το ίδιο», αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν.

Δειτε Επισης

Ανοιχτά μέτωπα ΕΛΑΜ με υποψήφιους για τις βουλευτικές-Στο κάδρο ηχηρά ονόματα και πιθανές μετακινήσεις
Διαβεβαιώσεις για αύξηση των ποσοτήτων νερού σε αγρότες-Έστειλαν επιστολές σε Υπουργείο και Πρόεδρο
Στα λόγια θετικός, αλλά αναμένονται πράξεις από Τυχικό-Ο πρότερος βίος βάζει σε αμφιβολίες τον Αρχιεπίσκοπο
Άσπρος καπνός για την ασφάλεια στα ΤΑΕΠ και την υποστελέχωση νοσηλευτών-Οι αποφάσεις των συναντήσεων
Πρόταση Νόμου ποινικοποιεί πράξεις ή παραλείψεις από κρατικούς αξιωματούχους-Προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση
Τελεσίγραφο Ισραήλ σε Χαμάς-Ή δέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για τη Γάζα ή θα εξοντωθεί
Το Αν. Δικαστήριο ΗΠΑ δίνει προσωρινά στην κυβέρνηση άδεια να ανακαλέσει νομικό καθεστώς 500.000 μεταναστών
Κατηγορούν τον Τατάρ για ψέματα στα κατεχόμενα-Δάκρυσε επειδή θυμήθηκε τα γεγονότα... λάθος
Εκτός στόχων στις εκπομπές αερίου του θερμοκηπίου η Κύπρος-Η μη ευελιξία των ΑΠΕ επιλύεται με την αποθήκευση
Εξαρθρώθηκε συμμορία στην Ελλάδα-Μιλούσαν συνθηματικά, «άνοιγαν» ΑΤΜ με τροχό και έβγαλαν 480.000 ευρώ