Ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΚΥπΥ-Έπαυσαν τον Νίκο Πολύζο

Την απομάκρυνση του Νίκου Πολύζου από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
 
Σε ανακοίνωση του ο ΟΚΥπΥ σημειώνει πως σε έκτακτη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας αποφάσισε, με γνώμονα το συμφέρον του Οργανισμού, τον τερματισμό των υπηρεσιών του Γενικού (Εκτελεστικού) Διευθυντή,  Καθ. Νικόλαου Πολύζου με άμεση ισχύ.
 
«Η απόφαση του Διοικητού Συμβουλίου λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά γεγονότων που περιήλθαν σε γνώση του Διοικητικού Συμβουλίου» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ.
 

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου παραιτήθηκε από το πηδάλιο του ΟΚΥπΥ και ο Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον ο οποίος ήταν διορισμένος στη θέση του Προέδρου του Οργανισμού.

Ο κ. Νίκολσον στην επιστολή παραίτησης του επικαλέστηκε τις συνεχείς συζητήσεις γύρω από το όνομα του και το ενδεχόμενο ύπαρξης ασυμβίβαστου σε σχέση με τις συνεργασίες που ο ίδιος και η σύζυγος του διατηρούν με νοσηλευτήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κάθε μέρα και περισσότερος κόσμος στο ΓΕΣΥ-Η αποτίμηση των πρώτων ημερών  

Στο μεταξύ λίγο μετά την ανακοίνωση της παύσης του Νίκου Πολύζου από τον ΟΚΥπΥο Γενικός Ελεγκτής με ανάρτηση του στο twitter υπενθύμισε πως ο ίδιος είχε υποδείξει τους προβληματικούς διορισμούς στον ΟΚΥπΥ, τόσο του Προέδρου, όσο και του Εκτελεστικού Διευθυντή.

 

Δειτε Επισης

The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας
Εκτελέσεις, συλλήψεις και παράνοια στο Ιράν μετά το τέλος του πολέμου-Πού κρυβόταν ο Χαμενεΐ
Δεκαενιάχρονη TikToker βρέθηκε διαμελισμένη σε σακούλες στο Περού-Τι κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα
Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για τη ρίψη πυραύλου στο Ισραήλ-«Απάντηση για τα εγκλήματα στη Γάζα»
Μ. Μενελάου: Στόχος να οδηγηθούμε στο σημείο επανέναρξης μιας πολιτικής διαδικασίας στο Κυπριακό
Εγκαινίασε πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη ο Βαφεάδης-«Αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων»
Την Τρίτη στο Λονδίνο και την Τετάρτη στις Βρυξέλλες η Ολγκίν-Θα συναντηθεί με Ντάουτι και Χαν