Συνελήφθη ο 24χρονος που δηλώθηκε ως ελλείπων στην Πάφο-Πώς κορόιδεψε τις Αρχές

Πρόσωπο ηλικίας 24 χρόνων, το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στις 7 Ιουλίου 2018, εντοπίστηκε χθες και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από πλοίο στο οποίο εργαζόταν και βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Λατσί στην Πάφο.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων και αξιολόγησης πληροφοριών με σκοπό τον εντοπισμό του, διαπιστώθηκε ότι αυτός εργαζόταν σε εταιρεία στη Λεμεσό με άλλα στοιχεία από τα πραγματικά του.
 
Σύμφωνα πάντα με τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εξασφαλίσει άλλο διαβατήριο με άλλα προσωπικά στοιχεία από τα πραγματικά του, βάσει του οποίου εξασφάλισε πολιτικό άσυλο και Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησής του. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Συμβασιούχος Αστυνομικός για τα επεισόδια στη Λακατάμια-Άλλες τρεις συλλήψεις
Καταζητείται 30χρονος για τρεις ένοπλες ληστείες στην Αγία Νάπα (pics)
Ξάφρισαν οικίες, έκλεψαν και... κινητό και τους πρόδωσε το GPS-Χειροπέδες σε τρεις
Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που πιάστηκαν με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα στον τελικό
Επτά χρόνια μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη Σχολή Επιμόρφωσης Οδηγών-Υλοποιείται τον Οκτώβριο
Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση
Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του βαρέου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου
Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία