Συνελήφθη ο 24χρονος που δηλώθηκε ως ελλείπων στην Πάφο-Πώς κορόιδεψε τις Αρχές

Πρόσωπο ηλικίας 24 χρόνων, το οποίο είχε δηλωθεί ως ελλείπον στις 7 Ιουλίου 2018, εντοπίστηκε χθες και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από πλοίο στο οποίο εργαζόταν και βρισκόταν αγκυροβολημένο στο Λατσί στην Πάφο.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων και αξιολόγησης πληροφοριών με σκοπό τον εντοπισμό του, διαπιστώθηκε ότι αυτός εργαζόταν σε εταιρεία στη Λεμεσό με άλλα στοιχεία από τα πραγματικά του.
 
Σύμφωνα πάντα με τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος είχε εξασφαλίσει άλλο διαβατήριο με άλλα προσωπικά στοιχεία από τα πραγματικά του, βάσει του οποίου εξασφάλισε πολιτικό άσυλο και Δελτίο Εγγραφής Αλλοδαπού.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησής του. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα