Φωτογραφίες που «καίνε» τον Νεϊμάρ έχει η γυναίκα που κατήγγειλε βιασμό

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Νεϊμάρ αν ισχύουν τα ρεπορτάζ που θέλουν τη γυναίκα που κατήγγειλε το βιασμό της να έχει δώσει φωτογραφίες στις αρχές.

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αναγκάστηκε να βγει δημόσια και να μιλήσει μετά την καταγγελία μιας νεαρής Βραζιλιάνας, που τον κατήγγειλε στην αστυνομία για σεξουαλική κακοποίηση. 

Σύμφωνα με τη γυναίκα αυτό συνέβη στο δωμάτιο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε τον βιασμό, είπε ότι η ερωτική πράξη ήταν συναινετική και έδωσε στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές φωτιογραφίες που του έστειλε η κοπέλα. 

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στη Βραζιλία, η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει δώσει στις αρχές φωτογραφίες από τη βραδιά που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες αποδεικνύουν ότι της φέρθηκε βίαια. 

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν κινήσει διαδικασία εναντίον του Νεϊμάρ και για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της γυναίκας.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών