Εξ επαφής με πυροβολισμούς στο κεφάλι εκτέλεσε τη σύντροφο του ο αυτόχειρας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σε σχέση με την διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όπου 35χρονος Ε/κ αφού δολοφόνησε εν ψυχρό την 25χρονη, επίσης Ε/κ, σύντροφο του, έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 35χρονος είχε μεταβεί στο πεδίο βολή της Αγίας Φύλας, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου ΔΟΚΟ, ενώ λίγο αργότερο στο σημείο έφθασε και η 25χρονη η οποία τον αναζητούσε γιατί ανησυχούσε, καθώς τις είχε πει ότι θα αυτοκτονούσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγε να αποτρέψει τον αυτόχειρα και τη σκότωσε-Το χρονικό της διπλής τραγωδίας
Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής την 25χρονη στο κεφάλι, ενώ αφού την σκότωσε, έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 
Το ζευγάρι, εντόπισε νεκρό ο πατέρας του 35χρονου αυτόχειρα, ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει τηλεφώνημα από το γιο του.
 
Mετά το τηλεφώνημα, o πατέρας διαπίστωσε ότι από την οικία τους έλειπε το κυνηγετικό όπλο και άρχισε να TO αναζητά.
Αμέσως ο τραγικός πατέρας κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια που όπλισαν το χέρι του 35χρονου.
Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο θάνατος των δύο νεαρών επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο επί των σορών τους.

Δειτε Επισης

Υλοποιήθηκε το 45% των ανακλήσεων σε οχήματα με ΤΑΚΑΤΑ-Παραμένουν ακόμη 37.000 για αντικατάσταση των αερόσακων
Πέθανε ο τραγουδιστής Κώστας Μοναχός
Πυρκαγιά στην Επαρχία Λευκωσίας επηρέασε γραφεία εταιρείας και οχήματα-Διερευνώνται τα αίτια
Τα αναπάντητα ερωτήματα για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τα σενάρια για την «επόμενη μέρα»
Πρόλαβαν τα χειρότερα Πυροσβεστική και Τμήμα Δασών έπειτα από πυρκαγιά στην Πάφο-Παραμένουν σε επιφυλακή
Σαφάρι ελέγχων και καταγγελίες πολιτών και υποστατικών στη Λεμεσό
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός για το τροχαίο με θύματα πατέρα και γιο στη Θεσσαλονίκη
Ο ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους της Γάζας να απομακρυνθούν- 66 νεκρά παιδιά από την πείνα
Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι νόμιμο, ισχυρίζεται η πλευρά Χαφτάρ και προειδοποιεί την Ελλάδα με λήψη μέτρων
Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση του Αζέρου που συνελήφθη για κατασκοπεία και τρομοκρατία