Εξ επαφής με πυροβολισμούς στο κεφάλι εκτέλεσε τη σύντροφο του ο αυτόχειρας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σε σχέση με την διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό, όπου 35χρονος Ε/κ αφού δολοφόνησε εν ψυχρό την 25χρονη, επίσης Ε/κ, σύντροφο του, έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 35χρονος είχε μεταβεί στο πεδίο βολή της Αγίας Φύλας, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου ΔΟΚΟ, ενώ λίγο αργότερο στο σημείο έφθασε και η 25χρονη η οποία τον αναζητούσε γιατί ανησυχούσε, καθώς τις είχε πει ότι θα αυτοκτονούσε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήγε να αποτρέψει τον αυτόχειρα και τη σκότωσε-Το χρονικό της διπλής τραγωδίας
Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πυροβόλησε δύο φορές εξ επαφής την 25χρονη στο κεφάλι, ενώ αφού την σκότωσε, έθεσε τέρμα στη ζωή του.
 
Το ζευγάρι, εντόπισε νεκρό ο πατέρας του 35χρονου αυτόχειρα, ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει τηλεφώνημα από το γιο του.
 
Mετά το τηλεφώνημα, o πατέρας διαπίστωσε ότι από την οικία τους έλειπε το κυνηγετικό όπλο και άρχισε να TO αναζητά.
Αμέσως ο τραγικός πατέρας κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες ώστε να διαφανούν τα ακριβή αίτια που όπλισαν το χέρι του 35χρονου.
Στη σκηνή για αυτοψία κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο θάνατος των δύο νεαρών επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου τους θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο επί των σορών τους.

Δειτε Επισης

Καταγγελίες για Δήμους που χρησιμοποιούν διπλοκάμπινα με πυροσβεστικό υλικό για άλλες εργασίες
«Όταν ακούστηκε ''Λευτεριά και στην Κύπρο'' πέταξαν μπουκάλι και ξεκίνησε συμπλοκή»-Μαρτυρία για το επεισοδιακό πανηγύρι
Κατολισθήσεις η πιθανή αιτία του εκτροχιασμού τρένου στη Γερμανία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Σε πύρινο κλοιό η Τουρκία-Ραγδαία η εξάπλωση της φωτιάς στην Προύσα, δύο νεκροί
Δασμούς 15% σε όλα εκτός από χάλυβα και αλουμίνιο ανακοίνωσε ο Τραμπ μετά την εμπορική συμφωνία με ΕΕ
Πέντε τραυματίες σε επιδρομή Ρωσίας σε Κίεβο
Νέος χορός αντιδράσεων από κόμματα μετά το διάγγελμα του Προέδρου-«Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και έπρεπε ήδη να αποδοθούν»
Κρατήσεις στο παρά πέντε και πληρότητες που αγγίζουν το 80%-Καλή σεζόν βλέπουν οι ξενοδόχοι
Αμετάβλητες οι τιμές φρούτων και λαχανικών παρά τις υποσχέσεις-Το κόστος πληρώνουν οι καταναλωτές
Η οργή κατά της Κυβέρνησης, το άτσαλο spin της αδυναμίας και η ανάγκη για ανασχηματισμό