Απέκτησε Ραμπιό με «βασιλικό» συμβόλαιο η Γιουβέντους

Κάτοικος Τορίνο θα πρέπει να θεωρείται ο Αντριάν Ραμπιό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal.com» ο Γάλλος μέσος ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει στον ίδιο απολαβές 7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές τα μπόνους από την επίτευξη στόχων.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται να γίνει γνωστή την 1η Ιουλίου, όταν και ο παίκτης θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του παίκτη, η οποία λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του θα εισπράξει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Την σεζόν που πέρασε ο Ραμπιό είχε στο ενεργητικό του 2 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 20 αγώνες, με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην εξαετία που φόρεσε την φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας είχε απολογισμό 24 γκολ, 17 ασίστ και 227 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Διακόπτονται τα ντελίβερι για τέσσερις ώρες ελέω καύσωνα-Συστάσεις Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Συνεχίζεται η μάχη με τις αδηφάγες φλόγες σε Κύθηρα και Μεσσηνία-Κανένα ενεργό μέτωπο στην Αττική
Κυκλοφορούσε στον Πρόδρομο με φωτοβολίδα και κροτίδες 37χρονος-Έρευνες εάν σχετίζεται με ενδεχόμενους εμπρησμούς
Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο-Δίχρονη εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή
Τραμπ και η Φον ντερ Λάιεν διαπραγματεύονται για τους δασμούς στη Σκωτία
Πέθανε στη φυλακή ο άνδρας που είχε δολοφονήσει εξάχρονο Παλαιστίνιο στο Ιλινόι
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκε πριν πετάξει αεροσκάφος της American Airlines-Με τσουλήθρες έφυγαν οι επιβάτες