Ψήνει δεύτερη ηχηρή προσθήκη μετά τον Γιαννώτα ο Απόλλωνας

Ακόμη έναν Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή μετά τον Γιάννη Γιαννώτα θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Απόλλωνας σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού θα μείνει ελεύθερος από τη Γκενκ στην οποία ανήκει, κάτι που κάνει ευκολότερη την απόκτησή του.

Τ' όνομα του 27χρονου επιθετικού δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας, ωστόσο θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση εφόσον ολοκληρωθεί. 

Το δημοσίευμα του Sport24.gr:

«Την Πέμπτη (27/6) ο Γιάννης Γιαννιώτας υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Απόλλωνα Λεμεσού, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Κύπρου μετά το 2017. Και δεύτερος όμως Έλληνας έχει μπει στο... μάτι των ανθρώπων του Απόλλωνα, οι οποίοι διαπραγματεύονται τη μεταγραφή του.

Η αναφορά στον Νίκο Καρέλη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2020 στη Γκενκ. Το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 27χρονος επιθετικός είχε δοθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σημείωσε και τρία γκολ).

Το πιθανότερο ενδεχόμενο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Βελγίου, ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Εργοτέλη, Άμκαρ Περμ και Παναθηναϊκό. Στην Εθνική Ελλάδας έχει κάνει 19 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ