Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις στην Πάφο ο Γάλλος Πρέσβης

O Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο  René Troccaz, συνοδευόμενος από τον Μιτσή Γιώργο, Επίτιμο  Πρόξενο της Γαλλίας στην Πάφο, επισκέφτηκαν  το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου σε  προγραμματισμένη συνάντηση γνωριμίας και εργασίας με την Διοίκηση του Ιδρύματος. 

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι του Ιδρύματος σε σχέση με τα γνωστικά πεδία που θεραπεύει και η δυνατότητα δημιουργίας περαιτέρω ακαδημαϊκών συνεργασιών σε γνωστικά αντικείμενα αιχμής γνώσης της γαλλικής Ανώτατης εκπαίδευσης, όπως στην Διοικητική επιστήμη, Νομικές & Πολιτικές επιστήμες, Επιστήμες Τεχνολογιών & Πληροφορικής, κ.α.

Επιπλέον έγινε εκτενής ενημέρωση για τα αναβαθμισμένα προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις καθώς και για  την συμβολή του Ιδρύματος στην ανάδειξη της  Κυπριακής Δημοκρατίας ως σημαντικό περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο Ανώτερης Εκπαίδευσης και μοχλό περαιτέρω οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής ανάπτυξης και προσφοράς.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία
Ισραηλινά ΜΜΕ: Παρασκηνιακή συμφωνία Τραμπ με Νετανιάχου για λήξη του πολέμου στη Γάζα -
Συμφωνία των 27 της ΕΕ για την παράταση των κυρώσεων στη Ρωσία
Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος-Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Να άρει τον αποκλεισμό Γάζας και να συμμορφωθεί με διεθνές δίκαιο κάλεσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το Ισραήλ
Άφησε πίσω του το Συνέδριο και ξεκινά να κοιτάζει προς τις Βουλευτικές Εκλογές το ΑΚΕΛ
Δεν βιάζεται για την πολυμερή η τουρκική πλευρά-Εν μέσω καθυστερήσεων και αρνήσεων επιστρέφει η Ολγκίν
Η προσφορά της κλινικής του Νίκου Ιωάννου το 1974, περίθαλψε 867 τραυματίες-«Απίστευτη η πίεση»
Βρήκαν λύση για τη διέλευση των πυροσβεστικών από την γέφυρα της Καλαβασού, αλλά οι ανησυχίες παραμένουν
Πρώτα στήριξη των υφιστάμενων στεγών για απεξάρτηση αποφυλακισθέντων και μετά δημιουργία νέων