Υπογράφηκε η σύμβαση για την παραχώρηση άδειας χρήσης στην παραλία του «Venus»

Yπογράφηκε η σύμβαση για την παραχώρηση άδειας χρήσης στην παραλία του «Venus».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου, με ακόμη μια όμορφη, ασφαλή και λειτουργική παραλία εμπλουτίζεται το τουριστικό προϊόν της Πάφου.

Το πρωί, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε, κατόπιν Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, με το ξενοδοχείο Venus Beach, προστίθεται στην ανακοίνωση,  τη σχετική Σύμβαση βάσει της οποίας ο Δήμος επιτρέπει στο εν λόγω ξενοδοχείο τη χρήση του υπ’ αρ. 1 σημείου της παραλίας από τους μήνες Ιούνιο μέχρι Νοέμβριο 2019, έναντι του συνολικού ποσού των 16.250 ευρώ.

Μετά τη δημιουργία των κυματοθραυστών στη συγκεκριμένη περιοχή και την τοποθέτηση του απαραίτητου εξοπλισμού (κρεβατάκια, ομπρέλες κλπ.) η παραλία του “Venus” καθίσταται πλέον μια από τις πιο όμορφες και ελκυστικές παραλίες της πόλης μας, όχι μόνο για τους ξένους επισκέπτες αλλά και για τους ντόπιους κατοίκους.

Δειτε Επισης

Από τις βόμβες στη διπλωματία-Τι συζητούν ΗΠΑ και Ιράν πίσω από κλειστές πόρτες για ένα πυρηνικό deal
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ που μοιράζει 7.400.000
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Η Βουλή ψήφισε νομοθεσία για τον αστικό αναδασμό
Αναθεώρηση διαδικασίας επιστροφής εισφοράς στον ΟΑΥ με νόμο
Νέα νομοθεσία για τη Γενική Ασφάλεια των Προϊόντων ψήφισε η Βουλή
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ