Καταγγέλλει «Unite Cyprus» για τα επεισόδια στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο το ΕΛΑΜ (pics)

Την δικοινοτική ομάδα «Unite Cyprus», καταγγέλλει για τα επεισόδια στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο έξω από το Προεδρικό, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.
 
Το ΕΛΑΜ αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι μέλη της συγκεκριμένης δικοινοτικής ομάδας, στη θέα της ελληνικής σημαίας προκάλεσαν τα επεισόδια, ενώ επιτέθηκαν και στο βουλευτή Αμμοχώστου Λίνο Παπαγιάννη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλοι για επανένωση, άλλοι για απελευθέρωση στην εκδήλωση των Βαρωσιωτών
 
Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΕΛΑΜ
 
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας τα μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus».
 
Το μένος και το μίσος τους ήταν τόσο μεγάλο, αφού τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι, δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τον εκλεγμένο από τους Αμμοχωστιανούς Βουλευτή του Κινήματός μας, Λίνο Παπαγιάννη.
 
Μάλιστα, η συγκεκριμένη οργάνωση, έφτασε στο σημείο να καπηλευτεί την ανοικτή διαμαρτυρία για την Αμμόχωστο, να προσπαθήσει να επιβάλει τις θέσεις της στους συγκεντρωμένους και να επιτεθεί σε όποιο διαφωνούσε με αυτές.
 
Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέμειναν στον χώρο της εκδήλωσης ειρηνικά, μέχρι το τέλος, με τις Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν αγέρωχα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους Αμμοχωστιανούς διατράνωσαν τη θέλησή για Απελευθέρωση και Επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.
 
Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα υποστείλουμε την Ελληνική σημαία, δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση.

Δειτε Επισης

Χαμηλές προσδοκίες Στεφάνου για την συνάντηση στη Νέα Υόρκη-«Να προσέλθουμε με καλή θέληση»
Επίθεση σε Κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ από ΑΚΕΛ για το πόρισμα των ΤΑΚΑΤΑ-«Η ευθύνη έχει ονοματεπώνυμο»
Διαβήματα Προέδρου για την δίωξη Σενέρ Λεβέντ-Καλεί τους θεσμούς της ΕΕ να σταματήσουν την Τουρκία
Απογοήτευση ΥΠΕΞ για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις-Καλωσορίζει τη δέσμευση ΓΓ για επανέναρξη των συνομιλιών
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρόεδρο το ΑΚΕΛ Λάρνακας
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Γνωρίζουμε τα εμπόδια της πολυμερούς αλλά ο Πρόεδρος μεταβαίνει «με πίστη στις θέσεις μας και το δίκαιο του αγώνα μας»