Τα καθήκοντα του Νικηφόρου ως ΕΠΥ και οι εξώδικοι συμβιβασμοί Νικολαΐδη

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετέφεραν και συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Παντελής Νικολαΐδης και ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, σε συνέχεια του έντονου φραστικού επεισοδίου και της σφοδρής λεκτικής αντιπαράθεσης που είχαν προ ημερών, στο πλαίσιο της κοινής παρουσίας τους σε τηλεοπτική εκπομπή. 
 
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι απαξιωτικές αναρτήσεις του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ σε βάρος του προέδρου των οργανωμένων γονιών, με τους δύο να ανταλλάζουν μπηκτές και να αφήνουν υπονοούμενα εκατέρωθεν. 
 
 

«Τρέξε να αμφισβητήσεις
το Υπουργείο Παιδείας»
Απαντώντας στην τελευταία-πιο πάνω ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, ο Κυριάκος Νικηφόρου υπέδειξε στον κ. Νικολαΐδη πως ο Υπεύθυνος της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας ανέλυσε τους λόγους που πάτωσαν οι μαθητές στις Παγκύπριες Εξετάσεις, σημειώνοντας πως ο κ. Χανδριώτης είναι ο καθόλα υπεύθυνος και όχι άσχετος, με πτυχία μεταπτυχιακά και Master.

«Ο κ. Χανδριώτης διερωτήθηκε που βρήκες τους μέσους όρους 14 και 16 (βρε μπαγάσα μπας και πήρατε από άλλο πανεπιστήμιο τα πτυχία) τρέξε να τα αμφισβητήσεις τώρα που είναι νωρίς, κάποιο λάθος θα κάνει δεν είναι δυνατό να συμφωνεί με έναν άσχετο», σημείωσε ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Οργανωμένων Γονέων, αφήνοντας αιχμές για καταγγελίες σε βάρος του αντιπροέδρου της οργάνωσης των εκπαιδευτικών.
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Στο μεταξύ, για το έργο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του, καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια του Υπουργείου, θα ενημερώσει, την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019, στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο Λυκείου Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό, τους γονείς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Κώστας Χαμπιαούρης.
 
Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Παγκύπριων Συνομοσπονδιών Νηπιαγωγείων, Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, η πρόσκληση απευθύνεται στους γονείς των παιδιών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, Προδημοτικής, Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής.
 
Όπως αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση, «ως γονείς έχουμε καθήκον να ενημερωνόμαστε για τις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν την εκπαίδευση, τις μεταρρυθμίσεις και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς για τη δημόσια παιδεία».
 
Με το πέρας της ενημέρωσης, ο Υπουργός Παιδείας θα απαντήσει σε ερωτήματα των γονιών.
 
 

Δειτε Επισης

Ακυρώθηκε το 2024 ο διαγωνισμός για το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης-Όσα εξηγεί ο Ιωάννου για την Πολιτική Άμυνα
Κάηκαν 4.353 τεμάχια από τις πυρκαγιές-Μέχρι το τέλος της ερχόμενης βδομάδας οι πρώτες αποζημιώσεις από ΚΟΑΓ
ΒΙΝΤΕΟ: Ορκίστηκαν πίστη εις την πατρίδα οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες
Χρονοβόρα η διαδικασία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές
Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για τους πληγέντες-«Επαρκείς οι ποσότητες υλικής βοήθειας»
Αυξήθηκαν τα έσοδα του κράτους από το Τμήμα Φορολογίας, συσσωρεύτηκαν οι καθυστερημένες οφειλές
Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος-Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Έκκληση κοινοτάρχη Αρμίνου προς την Κυβέρνηση για παροχή πυροσβεστικού οχήματος
Επιστρέφει στην κανονικότητα η ύδρευση στις πυρόπληκτες περιοχές-Επί ποδός ΕΟΑ και ΤΑΥ
Διάφοροι φορείς με το δικό τους τρόπο συνεισφέρουν στο δράμα των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά