Τον ανέκοψαν για υπερβολική ταχύτητα και… παρουσίασε άδεια παραμονής άλλου προσώπου

Δύο πρόσωπα ηλικίας 23 και 31 ετών, εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγούν με υπερβολικές ταχύτητες χθες βράδυ και τα ξημερώματα σήμερα, αντίστοιχα, στην επαρχία Λευκωσίας.   
 
Αρχικά εντοπίστηκε ο 23χρονος χθες γύρω στις 8.10μ.μ., από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, να οδηγεί με ταχύτητα 162 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100ΧΑΩ.
 
Ο 23χρονος εντοπίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, ενώ παρουσίασε άδεια παραμονής άλλου προσώπου στους αστυνομικούς όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Στη συνέχεια, γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 31χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με ταχύτητα 177 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100ΧΑΩ. Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.
 

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»