Η Πάμελα Άντερσον ξεμπρόστιασε τον Ραμί!

Εδώ και περίπου δύο χρόνια η Πάμελα Άντερσον διατηρούσε σχέση με τον Αντι Ραμί. Πλέον, οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους αφού όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα σταρ, ο Γάλλος αμυντικός την απατούσε.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε ανάρτηση που έκανε.

Μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον τονίζει πως πριν από μερικές ημέρες ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της ζούσε διπλή ζωή, ενώ τον χαρακτηρίζει ως «τέρας». Μένει να δούμε εάν ο 33χρονος αμυντικός της Μαρσέιγ θα τοποθετηθεί στα όσα κατήγγειλε η Πάμελα Άντερσον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες, όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες τέρατα.

Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να ελέγχει με αυτόν τον τρόπο τις καρδιές και τα μυαλά δύο γυναικών. Είμαι σίγουρη ότι υπήρξαν κι άλλες. Αυτός είναι το τέρας. Πώς μπορώ να έχω βοηθήσει τόσους ανθρώπους και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

«Οι νάρκισσοι δεν αλλάζουν. Οι ψυχοπαθείς δεν αλλάζουν. Θα τρέξω να σώσω τη ζωή μου. Ανέκαθεν πολεμούσα για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Δεν ήμουν πολύ ζηλιάρα πριν τον γνωρίσα. Χαίρομαι που ξέρω την αλήθεια, αλλά πονά πολύ»

«Χαίρομαι που μίλησα στην πρώην του. Θεέ μου. Της έλεγε επίσης ψέματα για όλα αυτά. Είναι επίσης σοκαρισμένη και πολύ λυπημένη. Είναι η απόδειξη που χριεαζόμουν για να προχωρήσω. Δεν μπορεί να μας πληγώσει άλλο πια. Με προειδοποίησε ότι όλα τα ταμπλόιντ στη Γαλλία είναι φίλοι δικοί του και της αδελφής του. Ελέγχουν τα πάντα, γι' αυτό το τελευταίο μου σημείωμα είναι στο Instagram»

«Δεν νομίζω ότι θ' ανακάμψη εύκολα από αυτό. Δεν είμαι ανόητο κορίτσι. Πίστεψα πολλές φορές τα ψέματά του, τις δικαιολογίες του. Αλλά ήμασταν μαζί κάθε μέρα, εκτός αν έπρεπε να φύγω για δουλειά. Αυτό ήταν πάντα δύσκολο, διότι δεν με εμπιστευόταν, ήταν πολύ ανασφαλής, με ήθελε πάντα δίπλα του ή βίντεο από κάθε μέρος που ήμουν και με ποιον. Έμαθα να το αποδέχομαι ως φυσιολογικό. Και βρέθηκα να τον ρωτώ τις ίδιες γελοίες ερωτήσεις»

«Θα φύγω από τη Γαλλία τώρα. Δοκίμασε τα πάντα, Έστειλε λουλούδια, γράμματα, δεν τα δέχτηκα. Εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μου. Η ασφάλεια τον απομάκρυνε. Έχω σωματοφύλακα, διότι με τρομάζει. Με πόνεσε και με απείλησε πολλές φορές»

«Δεν πρέπει να είναι το πρόσωπο της προστασίας γυναικών από τη βία στο σπίτι. Ή της προστασίας των γυναικών γενικά. Το έκανε για να βελτιώσει το ίματζ του και μόνο. Δεν έχει σεβαασμό για οποιαδήποτε γυναίκα, πλην της μητέρας του, στην οποία επίσης λέει ψέματα. Όλοι τους λένε ψέματα».

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται το ισραηλινό σφυροκόπημα στο Λίβανο-Βομβαρδίζει νέες θέσεις της Χεζμπολάχ
Μειώθηκαν οι καταγγελίες από τις κάμερες, αλλά οι στρεβλώσεις... παραμένουν
Αναμένει την έκθεση γεγονότων για τις 15χρονες η Μιχαηλίδου-Το πρωτόκολλο όταν λείπει παιδί από στέγη
Αρχίζει ο διάλογος για το σύστημα διορισμών-Ακούει εκπαιδευτικούς και καθορίζει πλάνο το ΥΠΑΝ
Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους