Εκτροχιασμός τρένου μετά την κατάρρευση γέφυρας-Νεκροί και τραυματίες στο Μπανγκλαντές

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 100 τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό τρένου στο Μπανγκλαντές, ο οποίος προκλήθηκε από την κατάρρευση μικρής γέφυρας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Το τρένο διερχόταν από μια μικρή γέφυρα πάνω από κανάλι στην Κουλάουρα, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, όταν σημειώθηκε το δυστύχημα. Πέντε βαγόνια του τρένου ανατράπηκαν και το ένα από αυτά έπεσε στο κανάλι.

Κάτοικοι της περιοχής συμμετείχαν στις προσπάθειες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής για την ανάσυρση των νεκρών και των τραυματιών από τα συντρίμμια, δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Ρασιντούλ Χασάν.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο της περιφερειακής κυβέρνησης Τόφελ Ισλάμ ένα τμήμα της γέφυρας υποχώρησε κατά τη διέλευση του τρένου.

Αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 21 τραυματίες στην κοντινότερη μεγάλη πόλη, την Σιλχέτ.

Λόγω του δυστυχήματος έχουν ανασταλεί οι σιδηροδρομικές συνδέσεις μεταξύ της πρωτεύουσας Ντάκα και του βορειοανατολικού τμήματος του Μπανγκλαντές.

Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα είναι συχνά στο Μπανγκλαντές λόγω ενός κακού συστήματος σηματοδότησης και μιας κακής συντήρησης του εξοπλισμού.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγαλειώδης συμμετοχή στο Budapest Pride παρά την απαγόρευση
Το Ιράν άνοιξε τον εναέριο χώρο για διεθνείς πτήσεις στο κεντρικό και το δυτικό τμήμα της χώρας
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Σύλληψη έξι Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη για επίθεση σε στρατιώτες
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Δεκάδες νεκροί από σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες στο Πακιστάν
Εκτελέσεις, συλλήψεις και παράνοια στο Ιράν μετά το τέλος του πολέμου-Πού κρυβόταν ο Χαμενεΐ
Δεκαενιάχρονη TikToker βρέθηκε διαμελισμένη σε σακούλες στο Περού-Τι κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα