Μαχαιρώματα στην Πάφο-Μετέβη στην Αστυνομία με τραύμα στο κεφάλι το θύμα

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν χθες βράδυ μεταξύ νεαρών στην Πάφο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:00, 28χρονος αλλοδαπός έσπευσε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, όπου ανέφερε σε αστυνομικούς ότι μαχαιρώθηκε από ομοεθνή του στο κεφάλι.
 
Οι αστυνομικοί, αφού αντίκρισαν το τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του 28χρονου, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι χρειαζόταν συρραφή.
 
Αφού οι επί καθήκοντι ιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα ανέφεραν στον 28χρονο ότι θα έπρεπε να κρατηθεί για νοσηλεία, ωστόσο ο ίδιος ζήτησε και πήρε εξιτήριο.
 
Ακολούθως σε κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές ο 28χρονος, έδειξε ως δράστη της επίθεσης άλλο 28χρονο ο οποίος αφότου λογομάχησαν τον κτύπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο κεφάλι.
 
Από εξετάσεις που έγιναν, ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα