«Μην σκέφτεστε μόνο την τσέπη σας»-«Λα λα λα Ομόνοια…»

Ήταν εδώ και καιρό γνωστό, χθες (21/06) επισημοποιήθηκε και με τον πιο επίσημο τρόπο ότι η Ομόνοια αποτελεί τον τέταρτο κυπριακό σταθμό στην καριέρα του Τιάγκο.

Με ανάρτησή του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σάββας Σάββα, ευχαρίστησε τη Νέα Σαλαμίνα και τον προπονητή της Σάββα Πουρσαϊτίδη, αφού όπως τονίζει χωρίς αυτούς «ο Τιάγκο δεν θα ήταν εδώ».

«Όλα εξαρτώνται από τον ποδοσφαιριστή και ο Τιάγκο Φερέιρα ντος Σάντος, αξίζει όλο τον σεβασμό. Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται και συνέχεια είχε κίνητρο για να κερδίσει. Αυτό το μήνυμα πάει σε όλους τους ατζέντηδες του κόσμου. Δουλέψτε για τους παίκτες και όχι μόνο για την τσέπη σας, αλλιώς θα χάσετε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τη Νέα Σαλαμίνα και τον προπονητή της Σάββα Πουρσαϊτίδη γιατί χωρίς αυτούς, ο Τιάγκο δεν θα ήταν εδώ. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους (σ.σ. αναφερόμενος και στην Ομόνοια)» έγραψε ο Κύπριος ατζέντης.

Το δικό του μήνυμα έστειλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.  «Πριν αρχίσω τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις στην Ομόνοια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε να παίξω στο μεγαλύτερο κλαμπ της Κύπρου, που με καλωσόρισε τόσο καλά. Ευχαριστώ τη σύζυγό μου Μπρούνα Ροντρίγκες που με ώθησε να μεγαλώσω και ήταν πάντα δίπλα μου σε καλές και κακές στιγμές, την οικογένειά μου που ήταν πάντα στο πλευρό μου και με ενθαρρύνει και με δυναμώνει. Ευχαριστώ τον Σάββα Σάββα για τη μεγάλη συνεργασία αυτών των χρόνων ως μάνατζερ μου στην Κύπρο. Και ευχαριστώ όλους όσοι πραγματικά πιστεύουν σε μένα. Λα λα λα Ομόνοια, οοο λα λα λα Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Προβληματισμένοι οι γονείς για τα μαθήματα σε λυόμενες στα νηπιαγωγεία-Ο προγραμματισμός ΥΠΑΝ
Στο «εδώλιο» της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ η Αστυνομία-Ομοφωνία τριών υπουργών για μη ενημέρωση του Συμβουλίου
Ο φόβος για αλλαγή, η επιμονή για παραμονή της υφιστάμενης κατάστασης και στο βάθος κρυμμένη η παιδεία
Οι δαπάνες ανά νοικοκυριό και οι διαφορές ανάμεσα στις περιοχές-Μεγάλο ποσοστό του μισθού φεύγει για στέγαση
Ανενημέρωτοι και απροστάτευτοι οι νέοι στην Κύπρο-Χωρίς πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο