Είπε αντίο στη Μπάγερν με ατάκα-δηλητήριο ο Σάντσες

Πριν από τρία χρόνια ο Ρενάτο Σάντσες πανηγύριζε με την εθνική Πορτογαλίας το Euro 2016, ο ίδιος κέρδιζε στα 18 του χρόνια τον τίτλο του καλύτερου νεότερου παίκτη της διοργάνωσης και έπαιρνε μεταγραφή από την Μπενφίκα στην Μπάγερν έναντι 35.000.000 ευρώ (τα οποία μπορούσαν να γίνουν 45 χάρη σε μπόνους).

Τώρα όμως ο Πορτογάλος μέσος δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν τότε, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν πέσει κατακόρυφα όπως και ο χρόνος συμμετοχής του στην Μπάγερν (είχε δοθεί μάλιστα και δανεικός στην Σουόνσι) και θέλει να φύγει άμεσα.

Αυτό φρόντισε να το κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα της Μπάγερν την περασμένη εβδομάδα στο Λιντάου με τον οποίο έκλεισε τη σεζον η νταμπλούχος Γερμανίας, με τον Σάντσες να φωνάζει στα αποδυτήρια στα αγγλικά:

"Δόξα τω Θεό, ακόμα 45 λεπτά στην Μπάγερν, μετά διακοπές και έπειτα ποτέ, ποτέ ξανά". Μένει πλέον να δούμε και τη διάθεση της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στον ποδοσφαιριστή, με τα σενάρια να θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό