Τραγωδία... Έσφαξε τον πατέρα της και προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της

Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή, όπου μία γυναίκα έσφαξετον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδοςστην Αγία Παρασκευή, όπου μία 49χρονη, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της. Κατόπιν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όμως δεν το κατάφερε. Οπως αναφέρει το agiaparaskevi-guide η γυναίκα προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, ένα για να παραλάβει τον νεκρό ηλικιωμένο κι ένα για να μεταφέρει τη γυναίκα σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από το οικείο περιβάλλον του θανόντα κι από γείτονες για να συλλέξει πληροφορίες για την πατροκτονία. Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, η γυναίκα, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

 

Πηγή:Έθνος

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει η μητέρα που έγινε δότρια ήπατος για τον γιο της-«Και την καρδιά μου να μου ζήταγαν, θα την έδινα»
Άγριους καβγάδες περιγράφουν οι γείτονες της γυναίκας που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα για το Final Four-PR με δήθεν «άκρες» απέσπασε €70.000 από επιχειρηματίες
Δένδιας: Αν η Τουρκία υπογράψει το Δίκαιο της Θάλασσας, επιλύεται το 95% των διαφορών μας
Συγκλονισμένος ο διασώστης που βρήκε το μωρό στα σκουπίδια-«Η σακούλα μύριζε έντονα χλωρίνη»
Στον εισαγγελέα ο Χρίστος Μαυρίκης-Προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της δωροδοκίας δικαστή
Συνεδριάζει σήμερα υπό ελληνική προεδρία το ΣΑ του ΟΗΕ για άρση κυρώσεων στη Συρία
Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό πεντάχρονο κοριτσάκι από κεραυνοβόλο σηψαιμία
Γυναίκα στην Ελλάδα γέννησε και πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια
Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα πέντε χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι-«Κόντεψα να πεθάνω για το τίποτα»