Αλλάζει ιατρικό επιτελείο ο Άρης!

Συνεργασία με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης αρχίζει η ΠΑΕ Άρης, που θα έχει ανανεωμένο ιατρικό επιτελείο για τη νέα σεζόν. 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία αναλαμβάνει την ιατρική υποστήριξη της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Το αθλητιατρικό της τμήμα αναλαμβάνει την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση τραυματισμών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. 

Νέος γιατρός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Θεοχάρης Κυριακίδης. 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο «HYGEIA COMPLEX», το οποίο αναλαμβάνει την οργάνωση του φυσικοθεραπευτικού τμήματος, στο πλαίσιο της οποίας νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Τάσος Κατσικάς. 

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο, σε συνεργασία με το αθλητιατρικό τμήμα της «ΒΙΟΚΛΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το νέο εργοφυσιολόγο του ΑΡΗ, Λάζαρο Βαρδάκη, αναλαμβάνουν την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και γρήγορη επανένταξη των τραυματιών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. 

Μασέρ θα είναι οι Μάριος Κουρσουσέκος και Ευστάθιος Γηγίνης», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του αντιπάλου της ΑΕΛ στο Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα