Ξέσπασε με δάκρυα στα μάτια ο Κλοπ: «Για όσους υπέφεραν μαζί μου...»

Τώρα επιτέλους μπορούσε να χαμογελάσει. Μετά από έξι σερί χαμένους τελικούς συνολικά και τρεις με την Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έσπασε την κατάρα αφού οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League τους "κόκκινους" και μετα το 2-0 επί της Τότεναμ ξέσπασε.

Αρχικά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την τρομερή σεζόν που είχαν ενώ στην συνέχεια έστειλε μήνυμα στην οικογένειά του για τη στήριξη που του παρείχαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

"Ήταν μία μεγάλη μάχη, ονειρευόμασταν και οι δύο ομάδες το Champions League. Δεν ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι του κόσμου αλλά έπρεπε μόνο να νικήσουμε και τα παιδιά τα κατάφερναν.

Είναι τρελό αυτό που έκαναν, ήταν μία φανταστική και έντονη σεζόν, θέλαμε να πετύχουμε για τους οπαδούς μας. Αυτή η νίκη είναι για αυτούς, για τους προπονητές μου, για το επιτελείο, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτόν το σύλλογο. Αυτή τη χαρά την αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν διπλα μου σε όλους τους τελικούς που πήρα μέρος και έχασα και υπέφεραν μαζί μου.

Τώρα η νίκη είναι για αυτούς", τονισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, που κατέκτησε τo τρόπαιο του Champions League στην τρίτη του παρουσία σε τελικό, μετά τους χαμένους του 2013 κοντρα σε Μπάγερν Μονάχου (προπονητής της Ντόρτμουντ τοτε) και του 2018 κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο
Πράσινο Βουλής για αυτόματη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους-Για «ιστορική μέρα» κάνει λόγο ο ΠτΔ
Ο Νετανιάχου αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»
Φιντάν: Η ΕΕ δεν θέλει να αποδεχθεί την πραγματικότητα ότι η «τδβκ» είναι κράτος
Στη δημοσιότητα η κατάθεση Φαίδωνα με πυρά κατά Αρναούτη-Τι αναφέρει για Χαρτσιώτη, Κατσουνωτό και εμπόρους