Το παιχνίδι της μοίρας για τον άτυχο Κυριάκο... Θα γινόταν πατέρας σε λίγους μήνες

Θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς και φίλους του 32χρονου Κυριάκου Καβάζη από τη Σωτήρα Αμμοχώστου, η είδηση του θανάτου του, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Παραλίμνι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Ρέει ασταμάτητα το αίμα στην άσφαλτο… Τρίτος νεαρός νεκρός μέσα σε 24 ώρες (pics)
 
Ο άτυχος νέος ξεψύχησε το απόγευμα στην άσφαλτο, μετά από σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με όχημα στο οποίο επέβαινε 55χρονος.
Ο άτυχος Κυριάκος, που ήταν το τρίτο θύμα στην άσφαλτο το τελευταίο 24ωρο, έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, λίγους μόνο μήνες πριν γίνει για πρώτη φορά πατέρας, σύμφωνα με την Αστυνομία.
 
Το τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω στις 17:20 το απόγευμα, όταν στη λεωφόρο Σωτήρα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 32χρονος μοτοσικλετιστής, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 55χρονος.
Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Στη σκηνή κλήθηκαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Από τις εξετάσεις που έγιναν, κοντά στον 32χρονο εντοπίστηκε προστατευτικό κράνος και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον το φορούσε.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 32χρονου, θα διαπιστωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.
Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, ηλικίας 55 χρόνων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.
 
Αυτό ήταν το τρίτο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, αφού χθες το απόγευμα σκοτώθηκε η 36χρονη Χρυστάλλα Κουμούσιη στην Πάφο ενώ τα ξημερώματα, έσβησε στην άσφαλτο ο 19χρονος Daniels Matiss από τη Λετονία, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεμεσό.  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Φρίκη στη Φλόριντα... Υιοθέτησαν παιδιά και τα έκλεισαν σε κλουβιά-Τα τιμωρούσαν με ψεκασμούς ξυδιού
Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»