Νέο θανατηφόρο στη Λευκωσία... Ξεψύχησε μία ώρα μετά το τροχαίο

Ασταμάτητα ρέει το αίμα στην άσφαλτο, αφού νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης, στη Λευκωσία, με θύμα ποδηλάτη.
 
Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ποδηλάτης ο οποίος κινείτο στο δρόμο Ορούντας-Περιστερώνας, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 20χρονη, με αποτέλεσμα να συρθεί στην άσφαλτο.
 
Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας για να διενεργήσουν εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ποδηλάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ο ποδηλάτης ξεψύχησε περίπου μία ώρα μετά το τροχαίο.
 
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι o KOLOMBAGE SUSANTHA LAKSIRIR, 34 ετών,  από τη Σρι Λάνκα.
 
Η 20χρονη οδηγός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερη.
 
Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα