Θρήνος... Έσβησε ο 17χρονος Στέφανος δέκα μέρες μετά το τροχαίο

Απεβίωσε ο Στέφανος Πηλιώτης, 17 χρόνων από το Παραλίμνι ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση, από τις αρχές του μήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τροχαίο ατύχημα στο Παραλίμνι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο 17χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στο Παραλίμνι

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.10 το απόγευμα της 7ης Ιουνίου, 64χρονος από το Παραλίμνι, ενώ βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος κατευθυνόταν προς το Παραλίμνι.
Από το ατύχημα ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.
 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Στον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν έπαθε τίποτε από το ατύχημα, διενεργήθηκε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.
 
Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος.
Χθες το πρωί ο νεαρός απεβίωσε ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του σε ημερομηνία που θα καθοριστεί αργότερα.
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 26χρονου έξω από οικία
Άνοιξαν πυρ εναντίον καφετέριας στη Λεμεσό-Ζημιές στο εσωτερικό της
Έκρηξη σε κατάστημα στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε και δεύτερο
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 60χρονου
Δύσκολη η εξαίρεση του πρωτογενούς τομέα από τον ΦΠΑ-«Υπάρχουν επιπτώσεις στις τιμές των προϊόντων»
Με πλάνο και στρατηγική για την επόμενη μέρα της ΕΔΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους Αναστασίου και Διομήδους
Υπέβαλε έφεση ο Κότας επί της απόφασης για το φόνο του Κωνσταντινίδη-Τρεις λόγους επικαλείται η υπεράσπιση
Δείχνει γραμμή πλεύσης για ευθύνες η στάση Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Το «κράτος εν κράτει» ΤΟΜ και η «αδικαιολόγητη ΗΜΥ
Σε άλλο σύμπαν ο Τατάρ-Χρησιμοποίησε τη συνάντηση με την Ολγκίν για να κάνει «προεκλογική» ομιλία
Παίρνει αποφάσεις για τον αποτειχισμένο ιερέα ο Αρχιεπίσκοπος-Ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα έκτακτη Σύνοδο