Έκαψαν καταφύγιο σκύλων στην Πάφο (pics)

Καταγγελία για πυρπόληση καταφυγίου σκύλων στην Πάφο κάνει το Κόμμα για τα Ζώα, το οποίο ζητά άμεση διερεύνηση του περιστατικού.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, καταδικάζει την βάρβαρη πράξη κάποιων ανεγκέφαλων, οι οποίοι έθεσαν φωτιά στο καταφύγιο.
«Δεν μπορεί να διανοηθεί κανένας ότι μπορεί άνθρωπος λογικός να προχωρήσει να κάψει ζωντανά ζώα τα οποία βρέθηκαν εκεί σε αυτό το καταφύγιο για να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία γιατί από  ανθρώπινο χέρι βρέθηκαν εκεί ως εγκαταλελειμμένα», υποστηρίζει το κόμμα.
 
Αναφέρει επίσης ότι, θα επικοινωνήσει με το Αρχηγείο Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, για να ζητήσει άμεση διερεύνηση του περιστατικού.
Επίσης ο πρόεδρος του  κόμματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα επισκεφθεί το καταφύγιο και θα έχει συνάντηση και με τους διαχειριστές του καταφυγίου αλλά και με την Αστυνομία.
 
«Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συμμερίζεται τον πόνο της τραγωδίας αυτής και μαζί με την διαχειρίστρια του καταφυγίου κάνουμε έκκληση για άμεση βοήθεια όλων των απανταχού φιλόζωων που μπορούν και θέλουν να φιλοξενήσουν ή ακόμα καλύτερα να υιοθετήσουν και να πάρουν υπό την προστασία τους ένα από τα σκυλάκια που κινδύνεψαν από αυτή την κακόβουλη πράξη», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σημειώνει επίσης πως το κόμμα θα μεταφέρει άμεσα στον Υπουργό Γεωργίας την έκκληση για να βρεθεί νέος χώρος για να μεταφερθεί το καταφύγιο.

Δειτε Επισης

Κυκλοφορούσε φορτωμένος κροτίδες-Χειροπέδες σε 18χρονο στη Λεμεσό (pic)
Πρόλαβε τα χειρότερα το Τμήμα Δασών-Πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία
Απουσιάζει από το σπίτι της η 29χρονη Κατερίνα-Έκκληση της Αστυνομία προς το κοινό
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και εγκατέλειψαν την σκηνή-Άφησαν αβοήθητο τραυματία
Συναγερμός και προειδοποιήσεις για τις λαμπρατζιές–«Αυξημένος κίνδυνος λόγω των ανέμων»
Χειροπέδες σε 55χρονο για εμπρησμούς σε πρακτορεία στοιχημάτων στη Λευκωσία
Κροτίδες, ναρκωτικά και φωτιές το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής-Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική
Αναστάτωση στη Λεμεσό-Νεαροί έκαιγαν ελαστικά στη μέση του δρόμου
Αναμένουν απαντήσεις από την πειθαρχική έρευνα για την απόδραση κρατούμενου στις Κεντρικές Φυλακές
Το αίσθημα ασφάλειας, η αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος και η πάταξη της αππωμάρας