Γιλντιρίμ: Αν έκανε ό,τι του λένε οι ξένοι, ο Ερντογάν θα ήταν ηγέτης «στις διαταγές σας»

Η Τουρκία και ο Τούρκος Πρόεδρος θα ήταν ένας ηγέτης που έλεγε σε όλους ‘στις διαταγές σας’ αν έκανε αυτά που της έλεγαν οι ξένοι για την άμυνά της και την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο υποψήφιος του κυβερνητικού συνασπισμού για το δήμο Κωνσταντινούπολης Μπιναλί Γιλντιρίμ και πρόσθεσε ο Ερντογάν είναι ηγέτης και θα τον προστατεύσουν.

Η διεθνής κοινότητα κοιμάται και ξυπνάει με τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, είπε. "Ωσάν και η Ευρώπη, η Αμερική θα έρθουν και θα ψηφίσουν στην Τουρκία. Αλλά ενοχλούνται από τον αγώνα που δίνει η Τουρκία στην περιοχή", συνέχισε ο κ. Γιλντιρίμ. Λένε, είπε, "η Τουρκία να μην κάνει την άμυνά της μόνη της, να μην ορίζει τις ανάγκες της άμυνάς της. Τι δουλειά έχει η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο; Να μείνει στην άκρη στο θέμα του φυσικού αερίου και του πετρελαίου. Η Τουρκία να μείνει αδιάφορη απέναντι στη ζώνη τρομοκρατίας που δημιουργείται νοτίως των συνόρων της".

Αν, πρόσθεσε ο κ. Γιλντιρίμ, τα έκανε αυτά, η Τουρκία, "ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα ήταν ένας ηγέτης που θα έλεγε σε όλους ‘στις προσταγές’ σας. Για μας ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ηγέτης της Τουρκίας, και ένας από τους μετρημένους ηγέτης του κόσμου. Ό,τι και να πείτε, ό,τι και να προσπαθήσετε να κάνετε, θα προστατεύσουμε τη χώρα μας, θα προστατεύσουμε τον ηγέτη μας, θα προστατεύσουμε την πόλη του κόσμου, Κωνσταντινούπολη”, είπε.
 

Δειτε Επισης

Το ΡΚΚ διοργάνωσε συνέδριο για την αυτοδιάλυσή του
Στις 18 Μαΐου η λειτουργία για την εκθρόνιση του πάπα Λέοντα του ΙΔ'
Οι κινήσεις που έφεραν τη μεγάλη ανατροπή πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα- Πώς «έφαγε» τον Ιταλό Παρολίν
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα