Παραδέχθηκε τον φόνο του τ/κ καλλιτέχνη ο Σαλμάν στα κατεχόμενα

Ο πακιστανικής καταγωγής Μουχαμάντ Σαλμάν, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα παραδόθηκε μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά, όπου καταζητούνταν ως ύποπτος για τον φόνο του τ/κ καλλιτέχνη Χασάν Ισίκ Οζγκιοτσμέν, παραδέχθηκε την ενοχή του.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Σαλμάν μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί και πάλι στο «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για άλλες 8 ημέρες. O Σαλμάν είχε τεθεί αρχικά υπό 3ημερη κράτηση και όπως αναφέρεται σε τ/κ ιστοσελίδες σήμερα, ο ύποπτος σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε ότι αυτός είχε διαπράξει την δολοφονία πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
 
Ο Σαλμάν είχε παραδοθεί μέσω των ΗΕ στην τ/κ πλευρά, ενώ στην ε/κ πλευρά – μέσω πάντοτε των ΗΕ – είχαν παραδοθεί 4 Γεωργιανοί που καταζητούνταν για τον φόνο του Λεωνίδη στη Λεμεσό, τον Φεβρουάριο του 2018. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε