«Επίθεση» και από το αρχαιότερο ΣΥΦΙ: «Εκμετάλλευση του Ομονοιάτη…»

Μετά τον ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας Λεμεσού, ακόμη ένα οργανωμένο κίνημα των πρασίνων, καταφέρεται κατά της PrimeTel.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λάρνακας/Αμμοχώτου εκφράζει την αγωνία του και καλεί τον κόσμο των πρασίνων να αφήσουν τον καναπέ και να αγοράσει διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες σε τοποθετήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ίδιο θέμα εξέφρασε τον προβληματισμό του και ο πρόεδρος της εταιρείας της ομάδας της Λευκωσίας, Σταύρος Παπασταύρου.

Η ανακοίνωση:
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΦΙ Λάρνακας Αμμοχώστου, το αρχαιότερο Συφί, παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τα γεγονότα τον τελευτάιο καιρό, σχετικά με τα τηλεοπτικά και την εκμετάλλευση του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ για να πληρώσει Primetel τα ακριβά συμβόλαια που έχει κλείσει με άλλες ομάδες, σαν οργανωμένοι ζητούμε ίση μεταχείριση από την Primetel, αυτή που εμείς στηρίξαμε στο παρελθόν. Αν αυτό δεν γίνει τότε όλος ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟΣ κόσμος να αφήσει τον καναπέ και να αγοράσει τα διαρκείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αυτό τον τρόπο τιμωρεί την Primetel και ταυτόχρονα ενισχύει το σωματείο οικονομικά γεμίζοντας τις κερκίδες και δίνουμε παλμό στο γήπεδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έδωσε σημεία ζωής ο νοσηλευτής που χορήγησε λάθος αίμα σε 62χρονη-Εκτιμήσεις ότι παρουσιαστεί στις Αρχές
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Άνδρας άνοιξε πυρ μέσα στο πλήθος στο Λας Βέγκας-Πληροφορίες για έναν νεκρό
Τα τέσσερα ερωτήματα για τις συγκρούσεις στο Λος Άντζελες-Η μετανάστευση και η κάθοδος της Εθνοφρουράς
Τρένο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο που βρέθηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ελλάδα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που πλαστική σφαίρα της αστυνομίας χτυπά στο πόδι δημοσιογράφο στο Λος Άντζελες
Η Κύπρος γιορτάζει τη Δευτέρα του Κατακλυσμού