Οκτώ τραυματίες από την έκρηξη στη Δαμασκό-Φωτιά πυροδότησε πυρομαχικά

Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε αποθήκη πυρομαχικών που βρίσκεται σε «στρατιωτική ζώνη» στα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας της Συρίας Δαμασκού, έπειτα από πυρκαγιά, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana και οκτώ μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων τραυματίστηκαν, σύμφωνα με μια ΜΚΟ.
 
«Σε μια αποθήκη πυρομαχικών του συριακού στρατού, η οποία βρίσκεται στη δυτική Δαμασκό, σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ξερόχορτα, σε κοντινό χωράφι και άρχισε να εξαπλώνεται» αναφέρει το Sana, επικαλούμενο μια στρατιωτική πηγή.
 
Από την πλευρά του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε γνωστό ότι από την έκρηξη τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι, μαχητές των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων.
 
Η αποθήκη βρίσκεται στη στρατιωτική ζώνη Ντούμαρ, μια συνοικία στο δυτικό τμήμα της συριακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε το Sana, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
 
Η έκρηξη ακούστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της Δαμασκού, σύμφωνα με το Sana.
 

Δειτε Επισης

Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια
Το Κίεβο καταγγέλλει ότι η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη αεροπορική επίθεση του τριετούς πολέμου
Ώρες αγωνίας για τον 46χρονο Γιώργο Χριστοφή που απουσιάζει από την οικία του
Ευκαιρία για Άγκυρα και Ουάσιγκτον να κλείσουν το μέτωπο των F-35 με «νέα αρχή» λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία
Αγωνία για κωπηλάτη που αγνοείται στη θάλασσα στην Κρήτη–Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι «βρήκε αγοραστή για το TikTok»
«Θερμική βόμβα» σαρώνει την Ευρώπη- Ρεκόρ θερμοκρασίας στην Αγγλία
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Επαρχία Πάφου
ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σήκωσαν στον αέρα τροχόσπιτο στη Σαντορίνη
Συνελήφθησαν 24 παράνομοι μετανάστες μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας