Αναβάλλεται η γιορτή στο σχολείο που φοιτούσε η οκτάχρονη Έλενα
11:14 - 13 Ιουνίου 2019

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα το απόγευμα για τη Λίβια και την Έλενα, μάνα και κόρη, θύματα του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.
Το Ειδικό Σχολείο «Ευαγγελισμός», στο οποίο φοιτούσε η μικρή Έλενα τη σχολική χρονιά 2016-2017, ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια, αποφάσισε όπως μεταφέρει την τελική γιορτή του σχολείου, καθώς αυτή συνέπεπτε με την ημέρα της κηδείας της.
Η ανακοίνωση του σχολείου:
Αγαπητοί μας φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι η Τελική μας Γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, στις 7.45 μ.μ. αντί την Πέμπτη,13 Ιουνίου 2019, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Η αλλαγή της ημερομηνίας προέκυψε λόγω της κηδείας της μικρής Έλενας Μπουνέα την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, στις 5:00 μ.μ., η οποία ήταν μαθήτρια του σχολείου μας τη σχολική χρονιά 2016-2017.
Η Διεύθυνση, το Προσωπικό, ο Σύνδεσμος Γονέων και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου «Ευαγγελισμός» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Έλενας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: