Ήταν όλοι εκεί… Αυτοί που νοιάστηκαν πραγματικά, ήταν όλοι εκεί

Ήταν όλοι εκεί. Στο τελευταίο αντίο. Στον τελευταίο ασπασμό. Η Λίβια και η Έλενα οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία έχοντας στο πλάι τους τους πυροσβέστες, τους δύτες, τους τεχνικούς. Αυτούς που τις βρήκαν.
 
Αυτοί που ξημεροβραδιάζονταν στην τοξική Κόκκινη Λίμνη, που έμελλε να γίνει ο υγρός τους τάφος, ήταν εκεί για να τις αποχαιρετήσουν. Αυτοί που δεν το έβαλαν κάτω ούτε για μια στιγμή, που πάλεψαν με τις λάσπες και τις αντίξοες συνθήκες μέχρι να καταφέρουν να τις βγάλουν από τις βαλίτσες της φρίκης και να τις φέρουν και πάλι μαζί, βρέθηκαν στο πλάι τους μέχρι και την τελευταία στιγμή.
 
Μπορεί στη ζωή η Λίβια και η Έλενα να μην είχαν μεγάλη οικογένεια στην Κύπρο, αλλά απέκτησαν τραγικά στον θάνατο. Γιατί είχαν στο πλάι τους δικούς τους ανθρώπους. Ανθρώπους που νοιάστηκαν πραγματικά γι’ αυτές. Ανθρώπους που δεν το έβαζαν κάτω, μέχρι να επιτελέσουν το καθήκον τους έναντι τους. Ανθρώπους που ήθελαν να γίνει το σωστό.
 
Ήταν όλοι εκεί. Στο τελευταίο αντίο. Φανερά συγκινημένοι. Μετά το τέλος της κηδείας αγκαλιάστηκαν. Η αγκαλιά που έπρεπε να είχαμε δώσει όλοι στη Λίβια και στην Έλενα, όταν ήταν ακόμη ζωντανές, έγινε από τους δικούς τους ανθρώπους στην κηδεία τους...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)
Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν-Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει
«Μπλόκο» στο εμπόριο με το Ισραήλ βάζει η Τουρκία μέχρι να εξασφαλιστεί μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Βραζιλία-Έφτασαν τους 29 και άλλοι 60 αγνοούνται
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Φαίδωνος: Σύντομα ολοκληρώνονται οι έξυπνες στάσεις επιβίβασης
«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου
Συνεχίζεται η παράδοση με τη συνάντηση Επιταφίων στην Πάφο
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ για 40 μέρες εξετάζει η Χαμάς