Κρίσιμη η αυριανή μέρα για τους S-400 στην Τουρκία-Αποφασίζει το Υπουργικό

Η στάση της Τουρκίας και τα βήματα που θα κάνει στο θέμα των S400 έπειτα και από την επιστολή του Αμερικανού Υπουργού Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν προς τον Τούρκο ομόλογό του Χουλούσι Ακάρ θα αποφασιστούν αύριο στην συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.
 
Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του στον Χουλούσι Ακάρ στις 6 Ιουνίου, ο Αμερικανός Υπουργός ανέφερε πως αν η Τουρκία δεν εγκαταλείψει το σύστημα S400 η Τουρκία θα αφαιρεθεί από το πρόγραμμα των πολεμικών αεροσκαφών F35.
 
Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι το θέμα των S400 θα είναι το βασικό ζήτημα της αυριανής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου. Θα συζητηθούν ωστόσο και η νέα επιχείρηση ‘Πέντζε’ (Ξαφνική Επίθεση της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ), το Συριακό, τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων
Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα