«Πολιτικά παιχνίδια ο Μιχαηλίδης, ένα αποτυχημενο τίποτα ο Γεωργιάδης»

Την άμεση κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, την οποία χαρακτηρίζει πλήρως αποτυχημένο μέτρο, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Επιπροσθέτως τα βάζουν με τον νυν (Ανδρέα Μιχαηλίδη) και τον πρώην (Κλεάνθη Γεωργιάδη) πρόεδρο του ΚΟΑ, ενώ απευθύνουν μήνυμα ενότητας και συστράτευσης προς τους φίλους του συλλόγου.

«Αδέρφια Απολλωνίστες, μάγκες και περήφανα αλάνια του Λιμανιού!

Καθώς ολόκληρο το οικοδόμημα του Απόλλωνα βρίσκεται σε εγρήγορση με τις προετοιμασίες και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έτσι κι εμείς με την σειρά μας οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε παράλληλα. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην καταστροφική για τα αθλήματα Κάρτα Φιλάθλου και να πιέσουμε με κάθε τρόπο ούτως ώστε το μέτρο αυτό αποσυρθεί άμεσα!

Νιώθουμε για ακόμη μια φορά περήφανοι που σαν Απόλλωνας δεν κρυβόμαστε και δεν μασάμε τα λόγια μας. Δεν συμβιβαζόμαστε με τροποποιήσεις και εναλλακτικά ημίμετρα αλλά είμαστε ξεκάθαροι και κάθετοι πως η μόνη λύση είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του μέτρου αυτού το οποίο κρίθηκε ως πλήρως αποτυχημένο. Παρακολουθούμε τα πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια του κύριου Μιχαηλίδη εις βάρος του Σωματείου μας και να είναι σίγουρος πως δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η παραπληροφόρηση εκ μέρους του.

Όσο για σένα Κλεάνθη Γεωργιάδη, το ότι ζεις σε ουτοπία μας το είχες ξεκαθαρίσει από την αρχή. Τώρα που απλά είσαι ένα αποτυχημένο τίποτα που απλά ψάχνει για λίγες στιγμές στο φακό και προσωπική προβολή, χεσμένη την έχουμε την άποψη σου. Ό,τι εσύ κατέστρεψες, εμείς οι φίλαθλοι θα τα ξανά φτιάξουμε. Υποχρέωση μας να πολεμήσουμε και να ξανά ανοίξουμε τις πύλες των γηπέδων στον κόσμο, δίνοντας και πάλι ζωή, παλμό και την ανάλογη ατμόσφαιρα!

Υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Εκλογική Γενική Συνέλευση της Θύρα Ένα, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στον κεντρικό και θα ξεκινήσει στις 19:00. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως δώσει δυναμικό παρών, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν ξενερώσαμε ποτέ. Αυτή η αγάπη για τον Θρύλο κρατάει χρόνια και θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα! Σε λύπες και χαρές η φλόγα αυτή δεν σβήνει. Καμία απογοήτευση δεν είναι ικανή να βάλει φρένο στα όνειρα μας.

Κάνουμε έκκληση προς τον τεράστιο κόσμο του Απόλλωνα Λεμεσού και στις χιλιάδες πιστούς οπαδούς του όπως σταματήσουν άμεσα την ισοπεδωτική κριτική και τους αναθεματισμούς που κάποιες φορές φτάνουν στα όρια του αντί-Απολλωνισμού! Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια μάγκες. Πάει, τελείωσε, κοιτάμε πάντα και μόνο μπροστά. Απόλλων είσαι εσύ κι εγώ. Εμείς ορίζουμε τους προϋπολογισμούς, εμείς θέτουμε τους στόχους, όλοι εμείς μαζί ανεβάζουμε και κατεβάζουμε τον πήχη!

Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα! Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας. Σταθείτε δίπλα στους Συνδέσμους και ασπίδα στο ιστορικό μας Σωματείο. Δώστε μας την ώθηση και την στήριξη για να οδηγήσουμε τον Θρύλο μας εκεί που όλοι μας τον ονειρευόμαστε!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΥΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ… ΤΑ ΛΕΜΕ!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ
Βάζει φρένο στον Κουλία για διορισμό Γενικού Ελεγκτή η Αννίτα-Ακύρωσε το ταξίδι της, παραμένει Προεδρεύουσα
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο στον Ατσά-Νεκρός ο 60χρονος Λάμπρος Μαυρομμάτης