Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη

Αεροσκάφος που αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για το Κίεβο της Ουκρανίας επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και λίγο πριν από τις 12:00 έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω προβλήματος που δήλωσε ο πιλότος λίγο μετά την απογείωσή του. 

Η πτήση ELB 202 της εταιρείας αναχώρησε στις 11:03 το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και, όπως ανέφερε στο etnnos.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της FRAPORT, Γιάννης Παπάζογλου, λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου πως επιθυμεί την επιστροφή του.

«Όλος ο μηχανισμός του αεροδρομίου ενεργοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε ανάλογες περιπτώσεις και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, χωρίς πρόβλημα», ανέφερε ο κ. Παπάζογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος έκανε για αρκετή ώρα κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν από την προσγείωσή του, ενώ για όση ώρα διαρκούσε η κατάσταση επιφυλακής «πάγωσαν» άλλες πτήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις προγραμματισμένων αφίξεων και αναχωρήσεων.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αρχηγείο της Μοσάντ
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
O Tραμπ υποστηρίζει πως δεν προσέγγισε το Ιράν για συνομιλίες-«Θέλω ένα πραγματικό τέλος στο πυρηνικό ζήτημα»
Ξεσπά και βάλλει κατά της Εισαγγελίας η Ανδριάνα Νικολάου-«Κάλυψαν και έδωσαν άφεση αμαρτιών στους εγκληματίες και τους διεφθαρμένους»
Τι ισχύει με τα πυρηνικά του Ιράν-Το Ισραήλ υποστηρίζει πως η Τεχεράνη ήταν κοντά στο να αποκτήσει βόμβα
Χειροπέδες σε νοσηλευτή μετά από καταγγελία για άσεμνη επίθεση
Μπορεί να καταρρεύσει το «μισητό» καθεστώς του Ιράν; Εξέγερση, ανατροπή ή εμφύλιος στην Τεχεράνη
Γιατί ο Τραμπ θέλει να μείνει έξω από τη σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν
Μεταφορές αιτήσεων φοιτητικής χορηγίας με κασόνια και καταβολή σε μη δικαιούχους-Τα ευρήματα της Ελεγκτικής
Καθοριστική Απόφαση Εφετείου για τα Κουρέματα: Το Ανώτατο Δικαστήριο θα δώσει Κατεύθυνση στη Δικαστική Πρακτική