«Δύσκολη απόφαση-Καλύτερα ν' αποχωρήσω αν...»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιδιάκεθ μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

«Το επόμενο διάστημα θα αποφασίσω εάν θα μείνω στην ΑΕΚ δεν είναι εύκολη απόφαση. Για μένα, εφόσον μείνω, είναι απαραίτητο να έχω στο 100% το μυαλό μου εδώ, γιατί έτσι μπορώ να εργαστώ σωστά. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να έχω κίνητρο, σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να αποχωρήσω για να δώσω σε άλλον κόουτς την ευκαιρία να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου, και όλα είναι ανοικτά».

Γενικότερα για την ΑΕΚ: «Η ομάδα μεγαλώνει σε όλους τους τομείς, έχει ποιότητα, ενώ βελτιώθηκε μέχρι και στον προγραμματισμό. Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά στη δουλειά μας, και αυτό μας βοηθά να ανέβουμε επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Στις μεταγραφικές κινήσεις ανεβαίνει το επίπεδο συνεχώς, διαθέτουμε ένα καλό επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό, διότι για να φανείς ανταγωνιστικός χρειάζεσαι καλό υλικό».

Για το ματς με τον Απόλλωνα:  «Νέο ματς για εμάς, με την ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία από εμάς, και θα έχουμε την ευκαιρία εάν κερδίσουμε να την περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως το Τσίρειο είναι μία δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, άρα χρειάζεται μπόλικη προσπάθεια από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια θέματα, αλλά λύσεις θα βρεθούν και θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς στο ματς της αγωνιστικής με κάθε τρόπο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μάριος Αντωνιάδης:

«Τα παιχνίδια μας είναι αρκετά δυνατά, έτσι θα είναι και τώρα, στόχος μας είναι η νίκη στα δύο επόμενα ματς, για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να ξεκουραστούμε, και να επιστρέψουμε με όρεξη για δουλειά».

Για το μέλλον του: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν για μένα λόγω τραυματισμού, δούλεψα σκληρά, τώρα είμαι καλά, και θα δούμε για το μέλλον μου. Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αλλά όλα αυτά θα πέσουν στο… τραπέζι μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας, ωστόσο είμαστε κοντά».

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Σίγουρα είναι σημαντικό να γλιτώσουμε μερικές μέρες, όμως δεν εξαρτάται από εμάς, θέλουμε να πάρουμε τις νίκες και στη συνέχεια βλέπουμε που θα καταλήξουμε στο φετινό μαραθώνιο». 

Δειτε Επισης

Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου
Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο