«Δύσκολη απόφαση-Καλύτερα ν' αποχωρήσω αν...»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμάνολ Ιδιάκεθ μίλησε στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα της Λάρνακας.

Αναλυτικά:

«Το επόμενο διάστημα θα αποφασίσω εάν θα μείνω στην ΑΕΚ δεν είναι εύκολη απόφαση. Για μένα, εφόσον μείνω, είναι απαραίτητο να έχω στο 100% το μυαλό μου εδώ, γιατί έτσι μπορώ να εργαστώ σωστά. Θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και να έχω κίνητρο, σε διαφορετική περίπτωση καλύτερα να αποχωρήσω για να δώσω σε άλλον κόουτς την ευκαιρία να αναδειχτεί μέσα από την ομάδα. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου, και όλα είναι ανοικτά».

Γενικότερα για την ΑΕΚ: «Η ομάδα μεγαλώνει σε όλους τους τομείς, έχει ποιότητα, ενώ βελτιώθηκε μέχρι και στον προγραμματισμό. Οι εγκαταστάσεις μας επιτρέπουν να κάνουμε σωστά στη δουλειά μας, και αυτό μας βοηθά να ανέβουμε επίπεδο χρόνο με το χρόνο. Στις μεταγραφικές κινήσεις ανεβαίνει το επίπεδο συνεχώς, διαθέτουμε ένα καλό επίπεδο και αυτό είναι σημαντικό, διότι για να φανείς ανταγωνιστικός χρειάζεσαι καλό υλικό».

Για το ματς με τον Απόλλωνα:  «Νέο ματς για εμάς, με την ομάδα που προπορεύεται στη βαθμολογία από εμάς, και θα έχουμε την ευκαιρία εάν κερδίσουμε να την περάσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Γνωρίζουμε πως το Τσίρειο είναι μία δύσκολη έδρα κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, άρα χρειάζεται μπόλικη προσπάθεια από την ομάδα. Υπάρχουν κάποια θέματα, αλλά λύσεις θα βρεθούν και θέλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς στο ματς της αγωνιστικής με κάθε τρόπο».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μάριος Αντωνιάδης:

«Τα παιχνίδια μας είναι αρκετά δυνατά, έτσι θα είναι και τώρα, στόχος μας είναι η νίκη στα δύο επόμενα ματς, για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να ξεκουραστούμε, και να επιστρέψουμε με όρεξη για δουλειά».

Για το μέλλον του: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν για μένα λόγω τραυματισμού, δούλεψα σκληρά, τώρα είμαι καλά, και θα δούμε για το μέλλον μου. Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αλλά όλα αυτά θα πέσουν στο… τραπέζι μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μας, ωστόσο είμαστε κοντά».

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Σίγουρα είναι σημαντικό να γλιτώσουμε μερικές μέρες, όμως δεν εξαρτάται από εμάς, θέλουμε να πάρουμε τις νίκες και στη συνέχεια βλέπουμε που θα καταλήξουμε στο φετινό μαραθώνιο». 

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα