Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ζαχαρία-«Αισθάνομαι ευλογημένος και υπερήφανος»

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου είχε σήμερα αποχαιρετιστήρια συνάντηση με την υπόλοιπη ηγεσία της Αστυνομίας, τους Αστυνομικούς Διευθυντές και Διοικητές καθώς και άλλους στενούς συνεργάτες του στο Αρχηγείο Αστυνομίας.
       
Ο κ. Χρυσοστόμου απευθύνθηκε σε όλους λέγοντας ότι αισθάνεται ευλογημένος και υπερήφανος για τα 33 χρόνια που υπηρέτησε στην Αστυνομία σε διάφορα Τμήματα, Υπηρεσίες και Μονάδες. Είπε επίσης ότι ως Αρχηγός αισθάνεται πλήρης καθώς αποχωρεί ύστερα από 5 χρόνια, έχοντας υλοποιήσει καινοτομίες, όπως τα κριτήρια πρόσληψης και οι εισηγήσεις για κριτήρια ανέλιξης και βάζοντας τα θεμέλια για τον εκσυγχρονισμό της Αστυνομίας. Πρόσθεσε επίσης ότι όταν ανέλαβε τα καθήκοντα Αρχηγού Αστυνομίας τον Απρίλιο του 2014, έθεσε στρατηγικούς στόχους, τοποθετώντας ψηλά τον πήχη και είχε καταβάλει συνεχείς προσπάθειες να είναι δίκαιος και να επιτυγχάνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.
       
Ο κ. Χρυσοστόμου κατέληξε λέγοντας: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ως Αρχηγός Αστυνομίας έκανα το καθήκον μου όσο καλύτερα μπορούσα. Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας, εύχομαι σε όλους καλή πορεία, ευχαριστώ την υπόλοιπη ηγεσία που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μου».
       
Αποχαιρετώντας τον κ. Χρυσοστόμου ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης εξέφρασε συγκίνηση αλλά και λύπη για όσα μεσολάβησαν μετά τα τραγικά συμβάντα με αποτέλεσμα την αποχώρηση του Αρχηγού. Ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρθηκε επίσης στη στενή και γόνιμη συνεργασία του με τον Αρχηγό και την παραγωγή σημαντικού έργου, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Χρυσοστόμου έδωσε το ευρωπαϊκό στίγμα στην εξέλιξη της Αστυνομίας. Του ευχήθηκε δε καλή συνέχεια και να είναι πάντα καλά, με υγεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιατί κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο Βοηθός Αρχηγός στη δίκη της Ζαννέτου-Τι κατέθεσε η Επίτροπος, ο αστυφύλακας και τα ευρήματα
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα