Το ξεχωριστό αντίο του Νικολάου στην ΑΕΛ: «Φεύγω με μια πίκρα μέσα μου αλλά...»

Με τον δικό του τρόπο αποχαιρετά την ΑΕΛ ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μάριος Νικολάου, κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση των τελευταίων εννέα χρόνων.

Ο πρώην αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας θυμάται όλα όσα έζησε με τις καλές και κακές στιγμές με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του παίκτη:

«Επί της ευκαιρίας της τελευταίας μου μέρας στην ομάδα γιατί σήμερα τελειώνει το συμβόλαιο μου θα ήθελα να πω λίγα λογία για αυτά τα 9 χρόνια στην ομάδα με μια μικρή διακοπή τη χρόνια 15-16.

Το 2010 μετά από 3 χρόνια στον Πανιώνιο επέστρεψα στην Κύπρο και υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με την ΑΕΛ και έτσι ξεκίνησε η πορεία μου που θα κρατούσε τόσα χρόνια.

Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη,τη δεύτερη πήραμε το πρωτάθλημα και πήγαμε τελικό κυπέλλου τρίτη χρονιά ξεκίνησε με τα προκριματικά του Champions League και τέλειωσε με το τελικό κυπέλλου, τέταρτη χρονιά παλεύαμε για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος πέμπτη χρονιά ξεκίνησε με τα προκριματικά για το Champions League και τέλειωσε με το τελικό κυπέλλου έκτη χρονιά ξεκίνησε με την κατάκτηση του Super cup αλλά σταμάτησε μέχρι εκεί γιατί με ανάγκασαν να φύγω εβδόμη χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα να είναι και πάλι πρώτη και τέλειωσε με ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, η όγδοη ξεκίνησε με τα προκριματικά για το Europa League όμως δεν τέλειωσε καλά και η ένατη χρονιά αφότου ξεκινήσαμε τη προετοιμασία τέθηκα εκτός πλάνων από τον προπονητή. Έτσι συνέχισα να κάνω προπόνηση μόνος μου για όλη τη χρονιά. Με λίγα λόγια αυτά ήταν τα 9 χρονιά που είχα στην ΑΕΛ. Γνώρισα κόσμο, έκανα φίλους ζωής, πέρασα μέσα από μεγάλες χαρές αλλά και μεγάλες λύπες, γέλασα και έκλαψα, πανηγύρισα κι ηττήθηκα, έχασα και κέρδισα. Φεύγω με μια πίκρα μέσα μου αλλά με πολλές αναμνήσεις, γνώσεις και εμπειρίες που θα με βοηθήσουν στη συνέχεια..!

Θα κλείσω με λίγα λόγια για τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ ευχαριστώντας τον που πάντα στήριζε την ομάδα αλλά και εμένα προσωπικά, νιώθω ότι εισέπραξα πολύ αγάπη και ήταν πάντα ο πρώτος λόγος για να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο.

Νιώθω περήφανος που ήμουνα και έχω ένα μικρό κομμάτι σε αυτή την μεγάλη ιστορία της ΑΕΛ..!!

Ευχαριστώ..!!»

Δειτε Επισης

Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά