Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής

Με προπόνηση στο ΓΣΖ συνεχίστηκε το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο το πρωί όπου είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση.

Την Κυριακή στους ποδοσφαιριστές δόθηκε ρεπό και η προετοιμασία θα μπει στην ουσιαστική της μορφή από τη Δευτέρα, εκεί όπου αναμένεται να προκύψει απαρτία με την παρουσία του Σωτηρίου, του Νικόλα Ιωάννου και του Γιώργου Μερκή που απουσιάζουν με άδεια του προπονητή τους.

Στην κλήση βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Η Εθνική μας θα αναχωρήσει την Τετάρτη 5 Ιουνίου για την Σκωτία και στις 8 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει στο Hampden Park την Σκωτία (21:45, ΡΙΚ). Από την Σκωτία θα μεταβεί στη Ρωσία, εκεί όπου στις 11 Ιουνίου θα παίξει με την Εθνική ομάδα της χώρας στο ομώνυμο Στάδιο της πόλης Νίζνι Νοβγκορόγκ (21:45, ΡΙΚ).

Δειτε Επισης

Μυστήριο με τη δολοφονία δικαστή στο Ιράν-Τον μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του
Ενισχύεται το πρόγραμμα ελέγχου των νερών στο Lady's Mile-Εβδομαδιαία δειγματοληψία
Άφαντος ο επιτήδειος που προσπάθησε να εξαπατήσει 69χρονη στη Λάρνακα-Έρευνες από το ΤΑΕ
Απαντά στα ευρήματα της Ελεγκτικής για τα οικονομικά του το ΑΚΕΛ-«Καμία σκιά για εισφορές από πολιτογραφηθέντες»
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις βουλευτικές ο Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς Ανδρέας Κωνσταντίνου
Βολές Ιζτζάν σε Τατάρ για αναφορές μετά τη συνάντηση με Ολγκίν-«Δεν μπορεί να επιτευχθεί τίποτα με πολιτικές εκβιασμών»
Πράσινο φως για το πακέτο SAFE για €150 δισεκατομμύρια στην αμυντική βιομηχανία-Ψήφισε αποχή η Ουγγαρία
Στο επίκεντρο της δίκης Αϊκούτ συνέντευξη σε τουρκικό κανάλι-Κοκορευόταν ότι έκτισε 3500 κατοικίες
Ψάχνουν απαντήσεις για αξιοποίηση λίμνης Μεμί για τους αγρότες στη Βουλή-«Δεν είναι λύση να μείνουμε χωρίς νερό»
Έφερναν παράνομους μετανάστες μέσω γκρίζων σημείων στην πράσινη γραμμή-Τρεις συλλήψεις