Τουλάχιστον είκοσι ένας νεκροί σε θανατηφόρο δυστύχημα στο Μεξικό

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και τα δύο οχήματα πήραν φωτιά σε τμήμα του οδικού δικτύου στη νοτιοανατολική Πολιτεία Βερακρούς του Μεξικού, δήλωσε πολιτειακός αξιωματούχος και μετέδωσαν μεξικανικά ΜΜΕ.

Το λεωφορείο εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα προς την Τούστλα Γκουτιέρες, στη νότια Πολιτεία Τσιάπας, όταν έγινε το δυστύχημα. Ο Χερμάν Αρένα, εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής στην πόλη Μαλτράτα, όπου έγινε το δυστύχημα, ενημέρωσε επικαλούμενος την Πολιτική Προστασία ότι 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 30 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του τροχαίου. Φωτογραφίες και βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν τα δύο οχήματα τυλιγμένα στις φλόγες.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
Ξανά εναντίον του Τραμπ ο Μασκ-Κάνει λόγο για παράλογες δαπάνες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ