Νέο κατηγορώ του Ακιντζί κατά της ε/κ πλευράς για στασιμότητα

Οι διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό έχουν εισέλθει σε περίοδο στασιμότητας λόγω της στάσης της ε/κ πλευράς, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί μιλώντας σε εκδήλωση ανέφερε ότι αποτυχία της ε/κ πλευράς για προτάσεις υπέρ μιας διευθέτησης κατά τα τελευταία δύο χρόνια οδήγησε τη διαδικασία σε αδιέξοδο.

Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και έτσι πρέπει να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για βελτιώσουμε περαιτέρω τους εαυτούς μας σε κάθε πεδίο. Οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες αφορούν μερικά από αυτά τα σημαντικά πεδία, είπε.
 

Δειτε Επισης

Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Επενδύει στην πρωτοβουλία Γκουτέρες για πολυμερή η Κυβέρνηση-«Η τουρκική πλευρά δεν δημιουργούνται ρεαλιστικές προσδοκίες»
Βλέπει Ολγκίν τη Δευτέρα ο Χριστοδουλίδης-Ενημερώνει τα ΗΕ ο Στιούαρτ για τελευταία φορά
Απαντά στις επικρίσεις για τη συνέντευξη Τατάρ ο Φειδίας-«Δεν τον αναγνωρίζω ως "πρόεδρο", αλλά ούτε το "προεδρικό"»
Ο… Συναγερμός του Αναστασιάδη, οι ανησυχητικές τάσεις για το κόμμα και οι ευθύνες της Αννίτας Δημητρίου
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Επιμένει ο Τατάρ-Απηύθυνε έκκληση σε Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας για άρση της «απομόνωσης» Τ/κ
Ο Όζτσιναρ συμμετείχε σε συνεδρίαση του ΣτΕ μεταδίδουν τα κατεχόμενα
Α. Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ συνεχίζει ως πυλώνας σταθερότητας 49 χρόνια μετά την ίδρυση του