«Έχει απαντήσει πολλές φορές ο Ιδιάκεθ για το μέλλον του»

Με έξι απουσίες θα παραταχθεί στο αυριανό (4/5) παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα η ΑΕΚ. Εκτός από τους τιμωρημένους Γκονζάλεθ και Ακοράν, εκτός για τον αγώνα είναι και οι Χέφελ, Ακίνο και Τέτε.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του:

Για την τελική ευθεία στο πρωτάθλημα: «Ήταν η τελευταία διακοπή στο φετινό πρωτάθλημα. Απομένουν τα τρία τελευταία παιχνίδια όπου θα έχουμε και το φινάλε της σεζόν. Τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν στις τελευταίες αγωνιστικές, κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ξέρουμε τα δεδομένα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Με την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση, θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα αποτελέσματα που είχαμε πριν την διακοπή».

Για το ότι δεν έχει κερδίσει η ΑΕΚ τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα: «Είναι ένας αντίπαλος που μας βάζει δυσκολίες. Δεν τον έχουμε κερδίσει στο πρωτάθλημα, παρά μόνο για το θεσμό του κυπέλλου. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως είπε και ο προπονητής μας στη διάσκεψη, για να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός από τους τιμωρημένους Γκονζάλεθ και Ακοράν, εκτός είναι και οι Χέφελ, Ακίνο και Τέτε. Ωστόσο το ποδόσφαιρο παίζεται από τους παρόντες, πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει».

Για τα σενάρια που ενδεχομένως θα φέρουν την ΑΕΚ πιο κοντά από την 1η θέση: «Όλα αυτά θα τα δούμε όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Πάνω από όλα να κάνουμε το καθήκον μας».

Για την ανανέωση με τον Ιδιάκεθ και το οικογενειακό θέμα που αντιμετωπίζει: «Έχει απαντήσει πολλές φορές ο προπονητής για το μέλλον του. Ο ίδιος άφησε το συγκεκριμένο θέμα να χειριστεί από τους εκπροσώπους του και όταν έχουμε κατάληξη θα ενημερώσουμε τον κόσμο».

Δειτε Επισης

Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου
Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο