Απάντηση Παπασταύρου για τις διαφωνίες Λάρκου-Αναστασίου – Οι «yes men» και η χαρά του

Για τα δημοσιεύματα που φέρουν τους υπεύθυνους του προγραμματισμού της Ομόνοιας να είχαν διαφωνίες σχολίασε ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου.

Δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για διαφωνίες, όμως τόνισε εάν αυτό ισχύει τότε είναι χαρούμενος γιατί αν είχαν την ίδια άποψη δεν υπήρχε λόγος να πληρώνει δύο ανθρώπους.

«H θέση μου από την αρχή που ήρθε ο κόουτς και ο Νεόφυτος, δεν θέλουμε τους «yes» ανθρώπους. Η δουλειά του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή είναι να συζητούν, για να δουλεύουν σωστά. Αν συμφωνούν πάντα τότε θα πρέπει να απολύσω κάποιον. Γιατί να πληρώνω δύο αν συμφωνούν; Αυτός είναι ο τρόπος για να δουλεύουν σωστά. Δεν λέω ότι είναι σωστά αυτά που γράφονται, αλλά αν είναι σωστά δεν με πειράζει» ανάφερε ο Σταύρος Παπασταύρου.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου είπε:  «Ξέρω να διαβάζω ελληνικά αλλά δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα. Προσπαθώ να είμαι αμέτοχος.. Έχουμε ξεκινήσει έναν προγραμματισμό. Θεωρώ υγιές να υπάρχουν διαφωνίες. Για να φτιάξεις μία ομάδα είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν διαφωνίες και δυσκολίες σε κάποια πράγματα.  
 
Σε συμπληρωματική τοποθέτηση, ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετήθηκε τα δημοσιεύματα για διαφωνίες φαίνεται να ισχύουν, ποια είναι τελικά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί: «Η κάθε θέση έχει τις ευθύνες της, ο Νεόφυτος είναι τεχνικός Διευθυντής και έχει τους ανθρώπους που δουλεύουν κοντά του. Το σκάουτινγκ αναλύει τους παίκτες που θέλουν, βρίσκονται μία ή δύο φορές την εβδομάδα και αν τους αρέσει κάνουν προσφορά στον μάνατζέρ του. Αν διαφωνούν έρχονται σε εμάς για να σπάσουμε τη διαφωνία και να πάρουμε την τελική απόφαση».
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου
Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο