«Πού είναι;», ρώτησε για δεύτερη φορά το πλήθος έξω από το Προεδρικό (pics)

Για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή μαζεύτηκε κόσμος σήμερα το απόγευμα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, για να διαμαρτυρηθεί, υπό το φως των αποκαλύψεων για τη δολοφονική δράση του serial killer και της αδράνειας που επιδείχθηκε από τις Αρχές στην διερεύνηση των υποθέσεών τους.
 
 

Στο σχετικό κάλεσμα που αναρτήθηκε στο Facebook τονίζεται: «Μαζευόμαστε ξανά για να διαμαρτυρηθούμε για τις γυναίκες που χάθηκαν. Για τις γυναίκες που δεν έψαξε κανένας».

 

Οι παρευρισκόμενοι, Κύπριοι και ξένοι, ανάμεσά τους και φίλοι των θυμάτων του «Ορέστη», ένωσαν ξανά τη φωνή τους ενάντια στον θεσμικό ρατσισμό.

Και αυτή την εβδομάδα, οι διαμαρτυρόμενοι διερωτήθηκαν πού είναι οι συνάνθρωποί μας, που βρίσκονται στις λίστες των ελλειπόντων προσώπων.

 
«Ο κρατικός μισογυνισμός σκοτώνει», έγραφε ένα από τα πλακάτ. «Δεν ήταν Ρουμάνα, ήταν η Έλενα», έλεγε ένα άλλο. «Οι ζωές των ευάλωτων γυναικών έχουν σημασία», τόνισαν οι διαδηλωτές.
Οι διαμαρτυρόμενοι στην εκδήλωση «Η Ζωή εν Τάφω» τονίζουν ότι δεν έχουν γίνει αρκετά και χρειάζονται σοβαρές τομές.

Δειτε Επισης

Νυχτερινή μάχη με τις φλόγες για την Πυροσβεστική-Ξέσπασε φωτιά στην Άλασσα
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών πέταξε με δύναμη νήπιο σε αεροδρόμιο και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη Χίο-Η φωτιά κατέβαινε στη θάλασσα
Οδικές εργασίες στον αυτοκινητόδρομο στην επαρχία Λευκωσίας
Μοναδική χώρα σε όλη την Ευρώπη η Κύπρος που δεν έχει προγράμματα για επαγγελματική κατάρτιση των τυφλών
Παρέλαβε πακέτο και περιείχε ναρκωτικά-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα πέρασε η ΥΚΑΝ
Εδώ θα κάνουν έρευνες Λιβύη και Τουρκία-Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί καμία παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων
Θανατηφόρο με θύμα 74χρονο-Ανατράπηκε το βυτιοφόρο που οδηγούσε και χτύπησε σε περιτοίχισμα και πάσαλο
Ανησυχία Επ. Περιβάλλοντος για διάβρωση σε παραλίες Δ. Λεμεσού-Τέθηκε θέμα Βάσεων από το ΑΚΕΛ
«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν-Θα μιλήσει με την Τεχεράνη