Ρεάλ Μαδρίτης: Λέει «ναι» στην πώληση του Ράμος με 100.000.000 ευρώ

Πολλά Μέσα στην Ισπανία παρουσιάζουν το "διαζύγιο" του Σέρχιο Ράμος με την Ρεάλ Μαδρίτης ως κάτι δεδομένο...

Στην Ιβηρική υποστηρίζουν ότι το γυαλί έχει ραγίσει και ο καπιτάν θέλει να φύγει ενώ και η ομάδα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει κλείνοντας ένα τεράστιο κεφάλαιο στην μοντέρνα ιστορία της "βασίλισσας".

Βέβαια, όπως τόνισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ράμος δεν πρόκειται ν' αποχωρήσει από το κλαμπ δωρεάν. Πάνω στη δήλωση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης "πατάει" το ρεπορτάζ της AS η οποία σημειώνει στο δημοσίευμά της για τον Ράμος, ότι θα φύγει από τους Μαδριλένους εάν πρώτα μπουν στα ταμεία της εταιρίας 100.000.000 ευρώ!

Για τον Ισπανό στόπερ φέρονται να ενδιαφέρονται ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία δηλαδή Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, όπως και ένα κλαμπ από την Κίνα που πληρώνει "χρυσό" συμβόλαιο στον Ράμος, αλλά αδυνατεί να καλύψει αυτά που ζητάει η Ρεάλ. Το συμβόλαιο του 33χρονου, που βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2005, εκπνέει το καλοκαίρι του '21.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τελεσίγραφο 50 ημερών Τραμπ στον Πούτιν-«Δευτερεύοντες δασμοί 100% αν δεν υπάρξει συμφωνία με Ουκρανία»
Αναποδογυρίστηκαν δύο οχήματα στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pics)
Θιγμένη η Εισαγγελία από τις επικρίσεις για το χαστούκι ΕΔΑΔ-«Έγινε λάθος χειρισμός, είπε ο Βοηθός δικό του το λάθος, τελείωσε»
Αύξηση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας τα τελευταία έξι χρόνια-Επίσημα σε λειτουργία η εφαρμογή «ELPIS»
Παραδοχή Χαρτσιώτη για έξαρση εγκληματικότητας-«Εγκλήματα με κοινωνικές προεκτάσεις, πρέπει να αξιολογηθούν»
«Σκότωσα κορίτσια έως έξι μηνών, ο Παναγιωτάκης δεν ταιριάζει στο μοτίβο των δολοφονιών»-Όσα ισχυρίζεται η Μουρτζούκου
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με λαθραία τσιγάρα και κατέληξαν με χειροπέδες-Πρόστιμο 10.000 σε 42χρονη
Διαρροή καυσίμων στον αυτοκινητόδρομο μετά την ανατροπή οχήματος (pics)
Από εσωτερική αιμορραγία επήλθε ο θάνατος του 73χρονου Σιαμπτάνη-Τα ευρήματα της νεκροτομής
Ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα (pics)