Σοβαρά ο εγκαυματίας από την πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Προηγήθηκε έκρηξη
13:14 - 29 Μαΐου 2019

Από έκρηξη φιάλης υγραερίου φαίνεται να προκλήθηκε σύμφωνα με τις προκαταρκτικές ενδείξεις, η πυρκαγιά που προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα σε 32χρονου, ο οποίος βρισκόταν στην οικία του στη Λεμεσό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με σοβαρά εγκαύματα διασώθηκε ιδιοκτήτης οικίας που τυλίχθηκε στις φλόγες
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, άρχισαν έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά και με βάση τις προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν από Αστυνομία και Πυροσβεστική, αυτή οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου. Ωστόσο τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διαφανούν μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
Η πυρκαγιά στην διώροφη κατοικία, είχε κατασβεστεί μετά από την έγκαιρη παρέμβαση τεσσάρων οχημάτων της Πυροσβεστικής καθώς και ενός οχήματος των Βρετανικών Βάσεων.
Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της οικίας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, ενώ ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: