Μίλαν: Φεύγει ο Γκατούζο με ελάχιστη αποζημίωση

Δεν έχουν κλείσει καν δύο 24ωρα από το τελευταίο ματς της Μίλαν τη φετινή σεζόν (νίκη εκτός έδρας με 3-2 επί της ΣΠΑΛ που την διατήρησε στην 5η θέση και στο Europa League) και οι αλλαγές που αποφασίστηκαν να γίνουν είναι σημαντικές.

Όπως αποκαλύπτει το "Sky Sport Italia", παρελθόν από την ομάδα του Μιλάνου θα αποτελέσουν οι Τζενάρο Γκατούζο και Λεονάρντο, με τον προπονητή και τον διευθυντή της ομάδας να γνωστοποιούν εντός της ημέρας (28/5) τις αποχωρήσεις τους

Όσον αφορά στον Γκατούζο, είχε συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας με τον CEO των Μιλανέζων, Ιβάν Γκαζίδη, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως χωρίζουν ως φίλοι οι δύο πλευρές, από τη στιγμή που ο "Ρίνγκιο" δέχτηκε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του αν και έχει ισχύ ως το 2021.

Μάλιστα, ο άλλοτε μέσος των "ροσονέρι" δέχτηκε να πάρει μόνο το 10% της συνολικής αποζημίωσης που δικαιούται για τα δύο αυτά χρόνια που είχε συμβόλαιο και τα οποία δεν θα τον βρουν στον πάγκο της ομάδας.

Σημειώνεται ως ο Γκατούζο ανέλαβε το τιμόνι της Μίλαν το Νοέμβριο του 2017 αντικαθιστώντας τον Βιντσέντζο Μοντέλα, με τη φετινή σεζόν να τον βρίσκει να οδηγεί την ομάδα του στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A, έναν βαθμό πίσω από τις Αταλάντα και Ίντερ που πήραν το εισιτήριο για το Champions League μέσω της 3ης και της 4ης θέσης αντίστοιχα.

Ο συνολικός απολογισμός του δε ήταν 40 νίκες, 22 ισοπαλίες και 20 ήττες. Από εκεί και πέρα, την πόρτα της εξόδου φέρεται να ανοίγει και ο Λεονάρντο μέσω της παραίτησης, με τον Βραζιλιάνο να έχει λάβει μάλιστα προτάσεις στα χέρια του τόσο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του όσο και από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Άγρια νύχτα στον Λίβανο-Σφυροκοπά ανελέητα τη Χεζμπολάχ το Ισραήλ, στους 500 οι νεκροί
Οι εστίες στο κέντρο της Λευκωσίας βάζουν φρένο στη «φυγή» φοιτητών προς τα κατεχόμενα
Το αντάρτικο Κουλία, η παρέμβαση Αννίτας και ο εγκλωβισμός στον θεσμικό τυφώνα που δεν καταλαγιάζει
Το κλειδί για τις εξελίξεις στο Κυπριακό στα χέρια του Ερντογάν-Συναντά Γκουτέρες και Μητσοτάκη
Κατέθεσε εμπειρογνώμονας στη δίκη για το θάνατο του Γιαννιού-Αναφορές για αλλοιωμένα στοιχεία από την υπεράσπιση
Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί