Τόσα χρήματα θα έπαιρνε σήμερα ο Μαραντόνα!

Η ισπανική εφημερίδα έβαλε στο «κάδρο» δέκα άσους του παρελθόντος. Συγκεκριμένα τους Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Μάρκο φαν Μπάστεν, Ούγκο Σάντσες, Ζινεντίν Ζιντάν, Ρομπέρτο Μπάτζιο, Ρομάριο, Ρονάλντο, Χρίστο Στόιτσκοφ, Πάουλο Φούτρε και Ριβάλντο.

Ο Μαραντόνα, σύμφωνα με την πλειοψηφία (71%) των σχεδόν 35 χιλιάδων που συμμετείχαν στο γκάλοπ, θα άξιζε σήμερα πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Οσα, δηλαδή, στοιχίζει σήμερα ο Νεϊμάρ (222 εκατομμύρια ευρώ).

Ο Φαν Μπάστεν θα στοίχιζε μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων ευρώ (57%), το ίδιο πάνω κάτω και ο Μεξικανός Σάντσες (44%), ενώ ο Ζιντάν θα ήταν επιπέδου Μαραντόνα, με πάνω από 200 εκατομμύρια (65%).

Ο Μπάτζιο θα στοίχιζε μεταξύ 100 και 150 εκατομμύρια ευρώ (55%), όσα και ο Ρομάριο (53%). Ο Ρονάλντο, ως γνήσιο φαινόμενο, θα ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ (85%), ο Στόιτσκοφ μεταξύ 50 και 100 (44%), όσα και ο Φούτρε (56%). Τέλος, ο Ριβάλντο θα στοίχιζε μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων ευρώ (57%).

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η μεγάλη μάχη για την Ψυχική Υγεία-Οι προκλήσεις και οι αγώνες των επαγγελματιών υγείας στην Κύπρο
Έριξε στο μύλο της ονοματολογίας Μαυρίδη, Κώστα και Οικολόγους ο Οδυσσέας-Πώς απαντούν για πιθανή συνεργασία
Πρόσω ολοταχώς για νέα κρίση στην παιδεία ή για μεγάλη μεταρρύθμιση
Προς ολοκλήρωση η Εθνική Στρατηγική για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+-Εν αναμονή διαλόγου με την κοινωνία των πολιτών
Στην τελική ευθεία η συζήτηση για ξενόγλωσσα προγράμματα-Μέσα Ιουνίου ενώπιον της Ολομέλειας
ΒΙΝΤΕΟ: Διαμαρτυρήθηκαν για την παύση Τυχικού στην Πάφο-«Θέλουμε πίσω τον Μητροπολίτη μας»
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό στη Λεμεσό-Προχώρησε σε συλλήψεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 50 αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην Κύπρο-Αναχωρούν από τη Δημοκρατία 23