Φίδι δάγκωσε αγοράκι ενός έτους στη Λεμεσό-Μεταφέρθηκε στην Εντατική του Μακάρειου

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου νοσηλεύεται αγοράκι ενός έτους, μετά από δάγκωμα από δηλητηριώδες φίδι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, το αγοράκι από τη Λεμεσό, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση από φίδι, ενώ βρισκόταν στη βεράντα της οικίας της γιαγιάς του. Η γιαγιά αντιλήφθηκε το φίδι όταν αυτό είχε ήδη δαγκώσει το παιδάκι.
 
Αμέσως το αγοράκι μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού και οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο.
 

Αφού έλαβε την κατάλληλη αγωγή, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική σε σταθερή κατάσταση, αφού παρουσιάζει εκτεταμένο οίδημα πόνο και εκχυμώσεις από την επίθεση που δέχθηκε από το φίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Aποτράπηκε επέκταση φωτιάς εντός του Δασικού Πάρκου Αθαλάσσας
Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από ατύχημα στις θαλασσινές σπηλιές
Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στον Άγιο Συλά-Συνεχίζονται οι προσπάθειες για πλήρη κατάσβεση
Συνελήφθη ο 36χρονος οδηγός του βαρέου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου
Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία
Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό κοντά σε οικία και κτηνοτροφικό υποστατικό-Πνέουν άνεμοι στην περιοχή
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο με θύμα 62χρονο-Το όχημα του συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»