Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον παππού της για σεξουαλική κακοποίηση

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ανήλικο κοριτσάκι και θύτη τον παππού της, βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας, μέλη της οποίας διεξάγουν έρευνες υπό άκρα μυστικότητα.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 14χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της, κατήγγειλε τον παππού της, πως όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών, την κακοποίησε σεξουαλικά.
 
Τα αδικήματα, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπράχθηκαν όταν η ανήλικη πήγε στον παππού της για να διαμείνει κατά την περίοδο των γιορτών.
 
Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ μετά την καταγγελία η Αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον φερόμενο θύτη, ο οποίος ανακρινόμενος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.
 
Ο ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών, διέταξε την κράτηση του για επτά ημέρες.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Συναγερμός στην Αμμόχωστο-Τηλεφώνημα για εκρηκτικούς μηχανισμούς σε υποστατικά και δημόσιους χώρους
Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
LIVE: Ενώπιον Υπουργικού τα πρώτα σχέδια αποζημιώσεων-Αρχές Αυγούστου κατακυρώνεται η προσφορά για σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις