Έτοιμος να «κλείσει» στη νέα του ομάδα ο Αναστασίου

Το βράδυ της Πέμπτης (23/5) η διοίκηση του Ατρόμητου είχε σύσκεψη για το θέμα του προπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος εισηγήθηκε την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου και η πρότασή του έγινε αποδεκτή από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Το deal δεν έχει οριστικοποιηθεί, καθώς την Παρασκευή (24/5) θα ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά οι αξιωματούχοι της ομάδας του Περιστερίου κατέληξαν στην περίπτωση του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος προ ημερών αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

Το 24ο Ευαγγέλιο σας είχε ενημερώσει πως ήταν φαβορί ο Αναστασίου, καθώς έδειξε να πιστεύει στην προώθηση των ταλέντων από την ακαδημία του Ατρόμητου, ενώ στην ΠΑΕ έχουν πάρα πολύ καλή άποψη για τον συνεργάτη του, Στιβ Ρούτερ.

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου είχαν προκρίνει δύο λύσεις, αυτή του Αναστασίου και εκείνη του Ισπανού Τόμας Κρίστιανσεν, αλλά η... μπίλια κάθισε στην πλευρά του 46χρονου Έλληνα κόουτς, ο οποίος το 2014 είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Στο "τριφύλλι" ο Αναστασίου δούλεψε από το 2013 μέχρι το 2016. Ακολούθησε στην Ολλανδία η Ρόντα (2016-2017), στο Βέλγιο η Κόρτραϊκ (2017-2018), ενώ φέτος καθοδήγησε την Ομόνοια σε 28 παιχνίδια στην Κύπρο, με απολογισμό 9 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου
Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ μετά από παρεμβάσεις Μαυρίδη και Γεωργίου
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»