Η αντίδραση Σκέμπρι για την αποχώρηση από τον Απόλλωνα: «Η μεγαλύτερη λύπη…»

Ένας από τους πέντε παίκτες που ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (20/05) ο Απόλλωνας ότι δεν συνεχίζουν στην ομάδα είναι ο Αντρέ Σκέμπρι.
 
Μετά από δύο χρονιά ο Μαλτέζος αποχωρεί από τον Απόλλωνα και μέσω ανάρτησής του αποχαιρετάει την ομάδα της Λεμεσού.
 
Όπως σημειώνει, νιώθει μεγάλη λύπη για το ότι δεν κατάφερε να δώσει στον κόσμο έναν τίτλο που άξιζε.
 
Η ανάρτησή του:
«Να λες αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο. Ο Απόλλωνας ήταν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου, και ότι πέρασα δύο χρόνια εδώ, μοιάζει σαν να ήταν πολύ περισσότερο. Νιώθω απίστευτα τυχερός που έπαιξα με τον Απόλλωνα στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η μεγαλύτερη μου λύπη είναι πως δεν καταφέραμε να σου δώσουμε πίσω αυτό που άξιζες-τον τίτλο-όμως είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα τον διεκδικήσει ξανά στο μέλλον. Θα μου λείψετε. Σε ευχαριστώ Απόλλωνα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Η Τεχεράνη επιδιώκει επειγόντως συνομιλίες με ΗΠΑ και Ισραήλ για τον τερματισμό των εχθροπραξιών